ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Πως…δεν θα γίνεις ποδοσφαιριστής»

Ένα σπουδαίο βιβλίο-οδηγός- για το ποδόσφαιρο σε παιδικό και εφηβικό επίπεδο, κυκλοφόρησε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, Μιλένκο Σπόλιαριτς.

Ο πρώην διεθνής άσσος, προχώρησε στην έκδοση του συγκεκριμένου βιβλίου, θέλοντας να μοιραστεί με τα παιδιά και τους γονείς, τις εμπειρίες τόσων χρόνων ως προπονητής, θέλοντας να βοηθήσει τα παιδιά να υλοποιήσουν το όνειρο τους και να γίνουν ποδοσφαιριστές.

Ο τίτλος του βιβλίου, «Πως…δεν θα γίνεις ποδοσφαιριστής», αν και αντιφατικός με το περιεχόμενο, είχε ως στόχο να εξιτάρει, να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου, αλλά και να καταδείξει την ουσία του βιβλίου, αφού μέσα από τις σελίδες του καταγράφονται –με πολλά παραδείγματα- όλες οι συμπεριφορές και τα λάθη που κάνουμε ως γονείς στην προσπάθεια να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να υλοποιήσουν το στόχο τους, με αποτέλεσμα να στεκόμαστε –άθελα- μας, εμπόδιο στην ανέλιξη και εξέλιξη του ταλέντου τους.

Ταυτόχρονα, με την εμπειρία του, ο Μιλένκο αναφέρεται στο πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε το παιδί μας στις επιτυχίες και τις αποτυχίες του, πώς να το βοηθήσουμε να λειτουργήσει ελεύθερα για να φτάσει στο επίπεδο που του επιτρέπουν οι δυνατότητες του.

Αναφέρεται όμως και στα ίδια τα παιδιά, τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν στη σύγχρονη εποχή, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίζουν το ποδόσφαιρο, για να μπορέσουν να πετύχουν σε έναν πάρα πολύ ανταγωνιστικό χώρο.

Η τιμή του βιβλίου ανέρχεται στα €20 και όσοι επιθυμούν να το αγοράσουν καλούνται να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 95-581050 και 95 581060.

Comments
To Top