ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φιλίππου για Σωφρόνη: «Μια ήττα δεν είναι λόγος να φύγει»

Στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» παραχώρησε δηλώσεις ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Φίλιππος Φιλίππου, ο οποίος είναι προπονητής στην ομάδα Κ-19 της Καρμιώτισσας Πάνω Πολεμιδιών.

Αναλυτικά:

Για την απόφαση του Δ.Σ. του Απόλλωνα για αποδέσμευση του Αυγουστή: «Όταν το είδα δεν το περίμενα. Θεωρώ πως γίνεται εξαιρετική δουλειά, φαίνονται στο γήπεδο. Φαντάζομαι έχει να κάνει με εσωτερικά θέματα. Αυτά είναι θέματα τις διοίκησης, τι βλέπει, τι θέλει. Βλέπω τον Απόλλωνα, βλέπω πως πάει για πρωτάθλημα, έχασε από την Καρμιώτισσα όμως όλα είναι στο ποδόσφαιρο και οι νίκες αλλά και οι ήττες. Πιστεύω πως στις ήττες πρέπει όλοι να αλληλοστηρίζονται. Με μια ήττα δεν υπάρχει λόγος να φύγει ένας προπονητής. Ίσως να ήταν πιο παλιά τα θέματα».

Για την πρόσληψη του Γιάννη Πετράκη: «Όταν όλη η πορεία και οι στόχοι στηρίζονται στον προπονητή του Ολυμπιακού, και αλλάζει στρατόπεδο, σίγουρα τώρα πρέπει να κάνει εξαιρετική επιλογή για να συνεχίσει αυτή την πορεία. Αν το πάρω ποδοσφαιρικά, θεωρώ ότι πρέπει να δεις που είσαι, πως περνάς, από ποιους έχεις στήριξη. Το να κάνεις την αλλαγή, έχει να κάνει με προσωπική απόφαση. Είτε μένει είτε φεύγει. Ο καθένας μπορεί να το δει με τον δικό του φακό. Ηθικά θα έλεγα ότι είναι και πάλι θέμα προσωπικό. Δεν έφτασα σε αυτό το επίπεδο προπονητικά για να απαντήσω. Για μένα δεν ήταν εύκολο να αφήσω μια ομάδα για να πάω σε μια άλλη, ποδοσφαιρικά. Ο Απόλλωνας είναι καταδικασμένος για πρωταθλητισμό, ο Ολυμπιακός μπορεί για εξάδα. Ίσως ο προπονητής να ήθελε αυτό το κάτι παραπάνω».

Για το πρωτάθλημα: «Δείχνουν κάποιες ομάδες ότι είναι εκεί για να πρωταγωνιστήσουν. Ο Απόλλωνας, η Ανόρθωση, η Ομόνοια, η ΑΕΛ. Βλέπω την ΑΕΚ να ανεβαίνει. Δεν περίμενα να δω σε αυτή την κατάσταση τον ΑΠΟΕΛ. Θεωρώ πως θα αντιδράσει όμως».

Για τον παίκτη που θεωρούσε πιο επικίνδυνο όταν έπαιζε μπάλα: «Ο Ράινερ δεν με κούραζε, αλλά όταν τον έχανες ήταν γκολ. Δεν ήταν κινητικός αλλά ήταν πολύ επικίνδυνος».

Comments
To Top