ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παραιτήσεις στην Επιτροπή Δεοντολογίας/ Στην θέση του ο Παπαχαραλάμπους

Ραγδαίες εξελίξεις προκύπτουν όσον αφορά την Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού. Από τα πέντε μέλη της Επιτροπής τρία έχουν υποβάλλει τις παραιτήσεις τους.

Πέραν από τον Νίκο Καρτακούλη ο οποίος ήταν αντιπρόεδρος του σώματος, τις παραιτήσεις τους έχουν δώσει ακόμη δύο μέλη του σώματος.

Οι χειρισμοί του προέδρου, η μείωση του κύρους της επιτροπής μετά το φιάσκο με την έρευνα στο Ανόρθωση – Απόλλων, οδήγησε σε παραίτηση 3 από τα 5 μέλη της επιτροπής.

Η πιο πάνω εξέλιξη άφησε απόλυτα εκτεθειμένο τον πρόεδρο της επιτροπής Ανδρέα Παπαχαραλάμπους ο οποίος συνεχίζει να βρίσκεται στη θέση του. Αυτός θα ήταν ο πρώτος που έπρεπε να παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας αλλά συνεχίζει σαν να μην συμβαίνει τίποτα αφήνοντας εκτεθειμένη και την κυβέρνηση και τον ίδιο τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη που τον διόρισαν.

Πλέον το Υπουργικό Συμβούλιο αλλά και η Υπουργός Δικαιοσύνης είναι προ των ευθυνών τους, αν επιθυμούν να παραμείνει ο κ. Παπαχαραλάμπους στη θέση του. Επιβάλλεται να προχωρήσουν σε κινήσεις που θα βοηθήσουν την επιτροπή να ανακτήσει την αξιοπιστία της.

Η επιτροπή χρειάζεται, την έχει ανάγκη ο κυπριακός αθλητισμός με την διαφθορά που υπάρχει αλλά να λειτουργεί με σωστό τρόπο.

Comments
To Top