ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κιννής: «Το είπαμε πολλές φορές ότι εμείς θα κυνηγάμε την ουσία»

Για όλα όσα αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο αντιπρόεδρος της ομάδας Φάνος Κιννής.

Για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ: «Είναι ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι. Καλούμαστε να το δώσουμε αύριο αλλά δεν παύει να είναι ένα ματς τριών βαθμών όπως τα υπόλοιπα. Είναι πολύ νωρίς για να λέμε ότι μπορούμε να αφήσουμε μια ομάδα όπως το ΑΠΟΕΛ εκτός πρωταθλήματος, υπάρχει δρόμος και θα χαθούν πολλοί βαθμοί».

Η ομάδα βγάζει τρομερή ικανότητα να παίρνει αποτελέσματα: «Το είπαμε πολλές φορές ότι εμείς θα κυνηγάμε την ουσία. Από ο προηγούμενο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα έχουμε μια αλλιώτικη εικόνα, είχαμε και καλή απόδοση και όσο περνάει ο καιρός η ομάδα θα γίνεται καλύτερη. Ζούμε κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες με μεγάλη αποχή των παικτών που θέλουν χρόνο να βρουν το απαιτούμενο ρυθμό. Ξέρουμε πόσο δουλεύουμε και έχουμε εμπιστοσύνη μεγάλη σε προπονητή και παίκτες».

Ένα τόσο μεγάλο ρόστερ θέλει και σωστή διαχείριση: «Ίσως το πιο δύσκολο πράγμα για έναν προπονητή που έχει ένα τόσο καλό ρόστερ είναι η διαχείριση. Θεωρούμε ότι ο προπονητής έχει την εμπειρία να διαχειριστεί κατάλληλα το ρόστερ, ο προγραμματισμός έγινε με βάση τα θέλω του».

Comments
To Top