ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αφού δεν σέβεσαι, θα φοβάσαι…

Μετά την εμετική του ανάρτηση, αυτός ο ανθρωπάκος, Δώρος Πολυκάρπου, συνεχίζει να προσβάλει το μεγαλείο του Απόλλωνα και φυσικά τον κόσμο, καθώς προέβη σε νέα ανάρτηση στα μέσα κοινωνική δικτύωσης.

Αυτός ο Ανθέλληνας έβγαλε την γλώσσα του περίπατο προσβάλοντας τον Απόλλωνα, καταλογίζοντας ευθύνες στον κόσμο του για τα χθεσινά επεισόδια που έγιναν στην Μόλο.

Αφού είδε την μεγάλη αντίδραση που υπήρχε, με το σωματείο να ανακοινώνει ότι θα κινηθεί νομικά κατά αυτού του ανθρωπάκου, πάει να το παίξει και μάγκας και ξεκίνησε τις ειρωνείες κατά του Απόλλωνα και την ιστορία του.

«Απολογούμαι για την ιστορική άγνοια … πέραν από τον γριβισμό, και την ενεργή συμμετοχή στην εόκα βού και στήριξη στην εγκληματική χρυσή αυγή τί άλλο τόσο σημαντικό ιστορικό επίτευγμα έχει να επιδείξει ο @APOLLONOFFICIAL και οι χούλιγκανς του», έγραψε αυτός Ανθέλληνας, που το έχει και καμάρι αυτό.

Ένα πράγμα θα σου πούμε και βάλτο καλά μέσα στο μυαλό σου, αν έχει βέβαια. Και επειδή αμφιβάλουμε αν έχεις λίγο μυαλό στο κεφάλι σου, διότι αν διέθετες στην στοιχειώδη νοημοσύνη, θα ήξερες με ποιους τα έβαλες.

Επειδή το παίζεις και μάγκας και είρωνας, θα φροντίσουμε να μάθεις πολύ καλά ποιος είναι ο Απόλλωνας, για να μάθεις να σέβεσαι τις αρχές και την ιστορία οποιουδήποτε σωματείου.

Θα μας βρεις μπροστά σου. Θα τα πούμε σύντομα.

Comments
To Top