ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Παιχνίδι με παιχνίδι γίνομαι καλύτερος, παίρνω αυτοπεποίθηση»

Ο Nικολά Ντιγκινί μίλησε στη Cytavision μετά τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: «Ελέγξαμε περισσότερο τον αγώνα από το προηγούμενο. Είχαμε περισσότερη κατοχή και πιέσαμε. Μας βοήθησε που σκοράραμε νωρίς. Ξέραμε πως αν το κάναμε και με τόση κατοχή θα ήταν πιο εύκολο για μας. Ήταν και λίγο ζέστη, μας επηρέασε».

Αν ήταν εύκολο το παιχνίδι: «Ποτέ δεν είναι εύκολο. Δεν αγχωθήκαμε πολύ και το ελέγχαμε αλλά είναι επειδή που σκοράραμε νωρίς. Αν δεν το κάναμε δε θα ήταν έτσι. Δεν έκανε ευκολότερο το παιχνίδι ο αντίπαλος και οι απουσίες του αλλά το γεγονός πως βρήκαμε τα γκολ νωρίς».

Για το ξεκίνημά του στη σεζόν: «Είμαι χαρούμενος που σκοράρω και δίνω ασσίστ βοηθώντας την ομάδα. Μου δίνει ικανοποίηση. Παιχνίδι με το παιχνίδι γίνομαι καλύτερος, παίρνω αυτοπεποίθηση και γνωρίζω τους συμπαίκτες μου».

Που προτιμά να παίζει: «Πίσω από τον επιθετικό όπως παίζω τώρα. Στο δεύτερο μέρος έπαιξα δεξιά, δεν έχω πρόβλημα με αυτό αλλά προτιμώ πίσω από τον επιθετικό».

Για ΑΠΟΕΛ: «Είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Κύπρο. Είναι πολύ σημαντικό όπως και αυτό με Ολυμπιακό ή σήμερα. Δεν αλλάζει η σημασία των αγώνων από τον αντίπαλο. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και να σκοράρουμε αλλά και να κρατάμε το μηδέν πίσω. Είναι πολύ σημαντικό για μας να μη δεχόμαστε γκολ».

Comments
To Top