ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διπλό κορυφής με Ντιγκινί!

Δύσκολη νίκη για την ομάδα μας στο «Μακάρειο» με 1-0 κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Ντιγκινί στο 51ο λεπτό είχε την λύση και η ομάδα μας επέστρεψε στην κορυφή.

Χωρίς πολλές φάσεις το πρώτο ημίχρονο, αφού η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήρθε στο 34’ για τον Ολυμπιακό. Ο Ζαχαρίου έγινε αποδέκτης της μπάλας έξω από την περιοχή, έκανε το δυνατό συρτό σουτ όμως η μπάλα κάπου κόντραρε και κατέληξε σε κόρνερ.

Μερικά λεπτά αργότερα στο 40’ ο Φαν Κέσελ από πλάγια εκτός περιοχής έκανε το δυνατό σουτ όμως ο Δημητρίου απέκρουσε σε κόρνερ και πάλι.

Στο 44’ μετά από λάθος στην άμυνα του Απόλλωνα, ο Γκουστάβο ως τελικός αποδέκτης της μπάλας έκανε το σουτ εκτός περιοχής ωστόσο η μπάλα πέρασε και πάλι άουτ.

Στην επανάληψη, στην πρώτη του καλή στιγμή στο παιχνίδι ο Απόλλωνας κατάφερε να ανοίξει και το σκορ. Στο 52’ η φάση, ο Πέδρο έκανε την σέντρα, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι που βρισκόταν ο Ντιγκινί με τον Γάλλο να κάνει με την μια το δυνατό σουτ και να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα του Νεόφυτου Μιχαήλ για το 0-1.

Ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 59’. Ο Φαν Κέσελ μπήκε από τα δεξιά μέσα στην περιοχή, έκανε και το γύρισμα προς τον Μάντζη που ήταν σε θέση βολής ωστόσο ο Γιούστε κατάφερε να αλλάξει την πορεία της μπάλας.

Στο 80’ ο Απόλλωνας έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Αγκίρε. Ο Πίττας έκανε τη σέντρα, ο Αγκίρε το πλασέ όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και κατέληξε στο δοκάρι.

Απόλλων: Δημητρίου, Πέδρο (Σάλαϊ 66′), Ρομπέρζ, Γιούστε, Βασιλείου, Σακέτι, Ντένιτς, Αγκίρε, Ντιγκινί, Λάρσον(Πίττας 46′), Μπένσοπ (Μάρκοβιτς 75΄)

Κίτρινες: Σαμπίνια,Βαν Κέσελ/Γιούστε, Βασιλείου

Comments
To Top