ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έναρξη χορηγικής συνεργασίας με DIMCO

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την εταιρεία DIMCO για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 η οποία θα αποτελεί τον επίσημο χορηγό επικοινωνίας.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

«Η DIMCO LTD, είναι μια κυπριακή εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε στις 7 Ιουνίου 1966, με αρχική ειδίκευση στις πωλήσεις ηλεκτρολογικού υλικού.

Στην βιομηχανία φωτιστικών εισήλθε το 1976 όπου και παραμένει μέχρι σήμερα έχοντας εξελιχθεί σε έναν από τους πιο έμπειρους και αξιόπιστους προμηθευτές φωτισμού στην Κύπρο.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε Παγκύπρια βάση μέσω του δικτύου πωλήσεων της, το οποίο αποτελείται από 10 καταστήματα, 2 σε κάθε επαρχία.

Μέσω των Εκθεσιακών χώρων φωτισμού, οι πελάτες της DIMCO απολαμβάνουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων, άριστη εξυπηρέτηση και εξατομικευμένες λύσεις.

Από το 2019, η εταιρεία προχώρησε σε ολιστική ανακαίνιση σχεδόν όλων των Ηλεκτρολογικών της καταστημάτων, δημιουργώντας ένα νέο concept, τα έξυπνα καταστήματα Wire τα οποία προσφέρουν έξυπνες ηλεκτρολογικές, και όχι μόνο, λύσεις εξυπηρετώντας τόσο επαγγελματίες όσο και ιδιώτες.

Η εταιρεία πέραν από τα καταστήματα λιανικής δραστηριοποιεί και το εξειδικευμένο τμήμα LEVEL Architectural Lighting το οποίο αποτελεί το Τμήμα Έργων και μελετών αρχιτεκτονικού φωτισμού της εταιρείας το οποίο εξυπηρετεί μεγάλα έργα υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων.»

Η εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο καλωσορίζει την DIMCO LTD στη μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού και εύχεται μια αγαστή συνεργασία η οποία θα επιφέρει μόνο επιτυχίες.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Comments
To Top