ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φανούριος για Ολυμπιακό,τραυματίες κι άλλα

Δηλώσεις στον Super Sport fm 104.0 παραχώρησε ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για το φιλικό που έγινε στην διακοπή κόντρα στον Άρη: «Ήταν μια καλή ευκαιρία για τον προπονητή μας να δει κάποιες από τις σκέψεις του σε ένα φιλικό και να διατηρήσει τους ποδοσφαιριστές σε καλό αγωνιστικό ρυθμό. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη Λευκωσία, ένα ματς απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο και θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και αγωνιστικά και ψυχολογικά για να ανταποκριθούμε και να πάρουμε το ζητούμενο που είναι η νίκη».

Έπαιξε και ο Γιοβάνοβιτς στο φιλικό: «Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να έχει ρυθμό, να συμμετέχει με την ομάδα. Είναι θέματα του κ. Αυγουστή και θα πρέπει να αναμένουμε, να αναμένει και ο ίδιος για να μπορέσει να διεκδικήσει την θέση κάτω από τα δοκάρια».

Πήραν χρόνο και οι Λάρσον και Γκακπέ που το χρειάζονται: «Είναι δύο ποδοσφαιριστές από τους οποίους περιμένουμε να ανεβάζουν ρυθμούς. Ο χρόνος είναι σύμμαχος τους και προσδοκούμε σε περαιτέρω βελτίωση και των δύο για να μπορέσουν να προσφέρουν περισσότερα».

Για τους τραυματίες Γιαννιώτα, Νταμπό, Γιούστε και Πέδρο: «Υπάρχει μια εβδομάδα μπροστά μας για να ξεκαθαρίσει το σκηνικό γύρω από την συμμετοχή τους ή όχι. Περισσότερα θα μπορούμε να πούμε την Παρασκευή όταν πλησιάσει ο αγώνας».

Περιμένετε και την επιστροφή των διεθνών: «Είναι σημαντικοί οι ποδοσφαιριστές αυτοί και οι τέσσερις Κύπριοι και ο Σάλαϊ και τους περιμένουμε να επιστρέψουν υγιείς».

Για την συνέχεια και μέχρι που μπορεί να φτάσει ο Απόλλωνας: «Το κάθε παιχνίδι είναι τελικός, εμείς βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και το που μπορούμε να φτάσουμε θα το δείξουν οι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο. Κάθε εβδομάδα είναι κριτήριο, διακυβεύονται τρεις βαθμοί και το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς μέχρι το επόμενο είναι αυτό με τον Ολυμπιακό».

Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα: «Δεν υπάρχει ομάδα που κάνει προετοιμασία και πάει να χάσει. Πολύ περισσότερο ο Ολυμπιακός που παίζει στην έδρα του και με πολύ καλό πρόσωπο με τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο του. Θα πρέπει να υπερβάλουμε εαυτόν».

Comments
To Top