ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νικολαΐδης: «Διαφυλάσσουμε την ιστορία μας»

Το μέλος του ΔΣ του σωματείου Απόλλωνας Λεμεσού, Βασίλης Νικολαϊδης, μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Δημήτρη Βρουλλίδη.

Οι δηλώσεις του:

Για τη συμφωνία με το ΤΕΠΑΚ: «Για να μπορέσει κάποιο σωματείο να διατηρήσει και να διαφυλάξει της ιστορίας του, πρέπει πλέον να κάνει ψηφιοποίηση. Επίσης με αυτό τον τρόπο θα μπορούν όλοι να μπαίνουν διαδικτυακά και να βλέπουν την ιστορία του σωματείου του Απόλλωνα. Η διαδικασία ξεκίνησε ήδη και θα πάρει καιρό. Το αρχείο αφορά και το ποδοσφαιρικό τμήμα. Πολύ υλικό που δεν πέρασε σε τέτοια μορφή αφορά κυρίως τις προηγούμενες δεκαετίες και τα πρώτα χρόνια του Απόλλωνα. Μεγάλος μέρος της σύγχρονης ιστορίας του Απόλλωνα υπάρχει ήδη σε ψηφιοποιημένη μορφή. Θα ανεβάσουμε τον σύνδεσμο να δείτε τα βίντεο. Το πρωτόκολλο που υπογράφηκε με το ΤΕΠΑΚ αφορά και άλλες ενέργειες, αφού είναι μια πολύπλευρη συνεργασία προς όφελος και των δύο πλευρών».

Γενικό σχόλιο για το σωματείο: «Υπάρχει αισιοδοξία για τη φετινή χρονιά. Θέλουμε να είμαστε πιο κοντά σε σύγχρονες διαδικασίες. Αυτό αφορά και το κτήριο του σωματείο. Θέλουμε να φτιάξουμε την εικόνα του σωματείου. Θέλουμε να φέρουμε κοντά μας τους Απολλωνίστες. Επίσης κάνουμε διάφορες ενέργειες τόσο σε κοινωνικό επίπεδο όσο και σε αθλητικό».

Comments
To Top