ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δημητρίου: «Ανυπομονώ να παίξω με την Εθνική»

Κλήση στην Εθνική Ανδρών πήρε ο Δημήτρης Δημητρίου μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τη φανέλα του Απόλλωνα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κλήθηκε ο Δημητρίου στην Εθνική αφού το όνομά του συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών τον περασμένο Μάρτιο ωστόσο λόγω της πανδημίας οι αγώνες αναβλήθηκαν, όπως και η ευκαιρία για το διεθνές του ντεμπούτο.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας, για το νέο κεφάλαιο το οποίο ανοίγεται στην καριέρα του δηλώνοντας πανέτοιμος να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο με το εθνόσημο στο στήθος.

«Το να αγωνιστεί κάποιος ποδοσφαιριστής με την εθνική ομάδα της χώρας του, θεωρώ πως είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση. Είμαι πολύ χαρούμενος για την κλήση μου κι απόλυτα συγκεντρωμένος για τον αγώνα».

Στη συνέχεια εξέφρασε την ανυπομονησία του για τους αγώνες που θα ακολουθήσουν με την Εθνική μας ομάδα.

«Ανυπομονώ να αγωνιστώ με την Εθνική Ανδρών κι αυτό είναι κάτι για το οποίο δούλεψα και δουλεύω τα τελευταία χρόνια. Θα προσπαθήσω να σταθώ αντάξιος της εμπιστοσύνης την οποία μου επέδειξε ο προπονητής μου και είμαι σίγουρος ότι οι εμπειρίες οι οποίες θα αποκομίσω σε διεθνές επίπεδο θα μου είναι πάρα πολύ ωφέλιμες για την καριέρα μου και το μέλλον μου στον Απόλλωνα.»

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Comments
To Top