ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένουν τα νέα για Γιαννιώτα

Για όλα όσα αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Φανούριος Κωνσταντίνου.

Τι γίνεται με την κατάσταση του Γιαννιώτα; «Το απόγευμα θα περάσει από ΜRI και θα προσχωρήσουμε σε επίσημη ανακοίνωση για να ενημερώσουμε».


Για την κατάσταση των Νταμπό, Γιούστε και Πέδρο; «Υπάρχουν ακόμα δύο εβδομάδες και δεν μπορώ να προκαθορίσω την πορεία αποκατάστασης και πως θα αντιδράσει ο οργανισμός. Καλύτερα να σας απαντήσω παραμονές του επόμενου αγώνα».


Για τον Χάμπο ο οποίος ήταν βασικός με τον Εθνικό: «Ο Χάμπος είναι ένας πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής για τον Απόλλωνα. Ήταν μακρά η αποχή του και χρειάζεται στήριξη και θα την έχει από όλους. Θα στηρίξουμε και τον Πίττα που παίζει σε μια καινούρια θέση και τον Δημητρίου που αντικαθιστά στον Μολ. Ο Χάμπος έκανε χρόνο μακριά από μπάλα, μακριά από γήπεδο και θέλει ρυθμό για να επανέλθει στο παλιό αγωνιστικό του πρόσωπο για να κάνει την διαφορά».


Για τους διεθνείς: «Είναι και ο Σάλαϊ και οι Κύπριοι διεθνείς. Είναι σημαντικό για μιας ομάδα να έχει παίκτες στις Εθνικές και είναι μια ευκαιρία να αποκτούν εμπειρίες. Διαχρονικά ο Απόλλωνας προσφέρει πολλούς ποδοσφαιριστές στις Εθνικές ομάδες».

Comments
To Top