ΓΥΝΑΙΚΕΣ

«Νιώθω υπέροχα που πάω στην Απόλλων Ladies»

Η Απόλλων Ladies συνεχίζει την ενίσχυση της, καθώς απέκτησε με την μορφή δανεισμού από την Τζουγκάρντενς μέχρι τον Μάρτιο του 2021 την 20χρονη, Κλάρα Φόλκεσον.

Η 20χρονη επιθετικός έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Σουηδικής ομάδας και αναφέρθηκε στην μεταγραφή της.

Αναλυτικά:

“Κατά κάποιο τρόπο νιώθω υπέροχα. Ανυπομονώ γι’ αυτή την ευκαιρία αλλά την ίδια ώρα δεν είμαι αρκετό καιρό στην Τζουγκάρντενς και είναι λυπηρό που αφήνω την ομάδα από τώρα. Θα επιστρέψω όμως την ερχόμενη σεζόν οπότε νιώθω ότι είναι διασκεδαστικό αυτό”.

“Είναι κάτι που έβρισκα συναρπαστικό από τότε που ήμουν μικρή και θα είναι πολύ διασκεδαστικό να εξετάσω αυτή την ευκαρία. Οπότε απλά θα προπονηθώ σκληρά μέχρι να έρθουν τα παιχνίδια”.

Για το ότι στην ομάδα είναι ο Σουηδός προπονητής, Κιμ Μπιόρκεγκρεν:

“Νιώθω καλά και το μίλησα ξανά. Το κάνει λίγο πιο εύκολο το ότι είναι Σουηδός ο προπονητής όταν πας σε μια νέα χώρα, δίνει μια αίσθηση ασφάλειας. Επίσης υπάρχει μια παίκτρια που ονομάζεται Ματίλντα Αμπράμο, δεν την γνώρισα ξανά. Υπάρχει και η Φιλίπα Γουόλεν την οποία γνωρίζω από πριν, οπότε είναι πολύ ωραίο να έχεις κάποιο που ξέρεις όταν πας κάπου. Επίσης είναι πανέμορφα με την ζέστη εκεί και θα μπορέσω να αποφύγω την κρύα προετοιμασία στη Σουηδία την επόμενη σεζόν, αφού θα επιστρέψω στη Τζουγκάρντενς την άνοιξη του 2021”.

Με τη σειρά του ο τεχνικός διευθυντής της Σουηδικής ομάδας, Jean Balawo είπε:

“Ολοκληρώσαμε τον δανεισμό της Φόλκεσον στην Απόλλων Ladies του Κυπριακού πρωταθλήματος. Δίνεται δανεική άμεσα και θα επιστρέψει τον Μάρτιο του 2021. Η Απόλλων Ladies είναι μια ομάδα με ιστορία και πολλές επιτυχίες που συχνά συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο σύλλογος επικοινώνησε μαζί μας αφού είδαν ότι τους έλειπε ένας τύπος παίκτριας, και δεν μπορούσαμε να σταθούμε εμπόδιο σε αυτή την ευκαιρία για την Κλάρα. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία και θα την δούμε σύντομα”.

Comments
To Top