ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φανούριος: « Είναι δύσκολη χρονιά/Άλλο η θεωρία κι άλλο η πράξη»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για όλα όσα αφορούν τους «γαλάζιους». Στις αρχικές του τοποθετήσεις, μίλησε για το ενδεχόμενο αναβολής και του σαββατιάτικου αγώνα με τον Εθνικό Άχνας στο Τσίρειο.

«Ακόμη δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση από την εκτελεστική. Αναμένουμε να δούμε κατά πόσο θα διεξαχθεί το παιχνίδι. Είναι λογικό αυτές οι ομάδες, όποια ομάδα κι αν ήταν, να θέλει όλους τους παίκτες για να παίξει έναν αγώνα. Τώρα, δημιουργούνται ερωτήματα σχετικά με το πότε θα διεξαχθούν αυτά τα παιχνίδια. Είναι πολλές οι αναβολές. Φυσικά αυτά τα παιχνίδια θα αρχίσουν να συσσωρεύονται, ημερομηνίες δεν υπάρχουν και θα δυσκολέψουν τα πράγματα. Είναι και η διαχείριση. Είναι δύσκολη χρονιά, το περιμέναμε, όμως άλλο η θεωρία κι άλλο η πράξη. Χρειάζεται να κρατηθεί η ομάδα σε εγρήγορση και να αποφύγεις στο μέλλον την πιθανότητα ενός κρούσματος. Από τη στιγμή που η καθημερινότητα μένει ανεπηρέαστή, θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να εντοπιστεί και σε άλλες ομάδες».

Ερωτηθείς για τον αποκλεισμό με βαριά ήττα μέσα στο ΓΣΠ από τη Λεχ Πόζναν στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, είπε: «Είναι και οι ήττες και οι αποκλεισμοί, είναι και οι νίκες και οι επιτυχίες στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να βρίσκεις τον τρόπο να επανέρχεσαι, το αποτέλεσμα είναι μια πραγματικότητα»

Comments
To Top