ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυγουστή: «Παιχνίδι 50-50/ Έχουμε το δικό μας πλάνο»

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε ο Σωφρόνης Αυγουστή ενόψει του αυριανού αγώνα απέναντι στην Λεχ Πόζναν:

Πρώτη τοποθέτηση Σωφρόνη: “Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Έχουμε αναλύσει παρόλο το λίγο χρόνο την ομάδα. Είναι μια γρήγορη και επιθετική ομάδα. Θέλει μεγάλη συγκέντρωση και προσοχή το παιχνίδι. Παίζουμε στην δική μας έδρα. Στόχος μας είναι να περάσουμε. Είναι 50-50 οι πιθανότητες. Εμείς πρέπει να μπούμε με το δικό μας πλάνο και να χτυπήσουμε στις αδυναμίες τους και να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Δεν θα έχουμε κάποιους παίκτες. Ο Αγκίρε θα βρίσκεται στην αποστολή. Έχουμε στο μυαλό μας την πρόκριση”

Για το αν επηρέασε την ομάδα αυτό που έγινε με την Επιτροπή Δεοντολογίας: “Για μένα αυτός ο Λόρια είναι ο κορυφαίος τερματοφύλακας. Έχω παίξει σ΄αυτή την θέση. Αν ήταν πριν μερικά χρόνια εγώ θα ήμουν φυλακή. Από το πέναλτι το μόνο που έχει να κερδίσει ο τερματοφύλακας είναι να γίνει ήρωας. Δεν μας ενδιαφέρουν αυτά τα πράγματα. Δεν μας αγγίζουν”

Για μεταγραφές: “Είμαστε γεμάτοι. Έχουμε τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανταποκριθούν μέσα στην χρονιά. Έχουμε ακόμα μια μεταγραφική περίοδο τον Γενάρη”

Από την πλευρά του ο Ιωάννης Πίττας είπε: “Δύσκολο το ματς. Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μας”

Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου όσο αφορά το θέμα με την Επιτροπή Δεοντολογίας είπε: “Το ΔΣ έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Για μας δεν υπάρχει κανέναν θέμα. Η έννοια μας είναι το αυριανό παιχνίδι. Τα υπόλοιπα μας αφήνουν ανεπηρέαστους”

Comments
To Top