ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΣΤΗΜΕΝΑ: Εξετάζουν παιχνίδι της 4η αγωνιστικής/ Καταθέτουν παράγοντες

Εικοσιένα παράγοντες – προπονητές, πρόεδροι αλλά και ποδοσφαιριστές – βρίσκονται από σήμερα στο μικροσκόπιο της Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, καθώς διερευνάται το ενδεχόμενο στημένου ποδοσφαιρικού αγώνα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, η Επιτροπή, όπως αναφέρει και ανακοίνωσή της, έχει προχωρήσει σήμερα στην έκδοση κλήσεων σε αθλητικούς παράγοντες στο πλαίσιο έρευνας για πιθανή χειραγώγηση ποδοσφαιρικού αγώνα Α΄ κατηγορίας κατά την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Απαντώντας σε ερώτηση του ΚΥΠΕ, ο κ. Παπαχαραλάμπους είπε πως η Επιτροπή είχε παρατηρήσει αυξημένη στοιχηματική δραστηριότητα σε συγκεκριμένο αγώνα, και γι΄αυτό το λόγο προχώρησε στην προσεκτική παρακολούθηση του από την τηλεόραση ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσον οι υποψίες ήταν εύλογες. Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαχαραλάμπους είπε πως «αφού είδαμε τη στοιχηματική δραστηριότητα προσέχαμε και την κάθε κίνηση του κάθε παίκτη».

Όπως είπε ο κ. Παπαχαραλάμπους στο ΚΥΠΕ, απ΄ εδώ και πέρα η Επιτροπή με τη συμβολή της Αστυνομίας θα πάρει καταθέσεις από τα υπό διερεύνηση άτομα, και αν χρειαστεί, η Επιτροπή θα εξασφαλίσει από την Αστυνομία και εντάλματα σύλληψης.

Τα έξι παιγνίδια που διεξήχθησαν στην 4η αγωνιστική είναι:

Ερμής-Ολυμπιακός 0-1,

Πάφος-Εθνικός 2-2,

ΑΕΛ-Καρμιώτισσα 3-1,

Ομόνοια-ΑΕΚ 2-1,

Ανόρθωση-Απόλλων 1-3,

ΕΝΠ-ΑΠΟΕΛ 0-2.

Comments
To Top