ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φανούριος: «Πρόταση για Πίττα, στο τέλος της χρονιάς για Σάλαϊ»

Για όλα τα θέματα που αφορούν στο ρεπορτάζ του Απόλλωνα μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πρόκριση επί του ΟΦΗ: «Ήταν μια πολύ σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά, μια μεγάλη πρόκριση που επιτεύχθη σε μονό παιχνίδι απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Αυτός που θα προηγείτο θα είχε τον πρώτο λόγο. Σκοράραμε και ήταν θέμα διαχείρισης και εμπειρίας».

Για τη συνέχεια: «H ομάδα είναι σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στις εγχώριες διοργανώσεις και τη δύσκολη αναμέτρηση με την Ανόρθωση. Θα πάμε στη Λάρνακα για να κερδίσουμε».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Είχε ένα πρόβλημα ο Πέδρο, γι’ αυτό τον αντικατέστησε ο Πίττας. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Έχουμε επιλογές. Σίγουρα θα γίνουν κάποιες αλλαγές, είναι θέμα προπονητή. Θα δούμε πώς είναι οι ποδοσφαιριστές και ακολούθως θα δούμε πολλά πράγματα που αφορούν στην ομάδα. Είμαστε ευχαριστημένοι, έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Θα ενσωματωθεί και ο Λάρσον».

Για τον Γιοβάνοβιτς και το κατά πόσον θα γραφτεί στο ρόστερ: «Θα γίνει προσπάθεια ως το τέλος της ημέρας».

Για το κατά πόσον έφτασαν στα χέρια της ομάδας προτάσεις για Πίττα και Σάλαϊ: «Για τον Πίττα ναι, αλλά δεν ήταν πρόταση που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της ομάδας. Για τον Σάλαϊ υπάρχουν αρκετές συζητήσεις, αλλά ό,τι είναι να γίνει θα γίνει στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου».

Για τη φιλοξενία των ανθρώπων του ΟΦΗ: «Νιώθαμε πάρα πολύ οικεία. Οι άνθρωποι μας συμπεριφέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Είμαστε ευγνώμων, τους ευχαριστούμε».

Comments
To Top