ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διπλό-πρόκριση μέσα στο «Γεντί Κουλέ» ο ΘΡΥΛΟΣ! (pics)

Την νίκη-πρόκριση στον Γ΄προκριματικό γύρο του Europa League πανηγυρίζει η ομάδα μας, μετά το 0-1 κόντρα στον ΟΦΗ μέσα στο «Γεντί Κουλέ».

Ο Αττίλα Σάλαϊ το χρυσό γκολ για την ομάδα μας, μετά από ασσίστ του Νταμπό.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα μας η Λεχ Ποζνάν εντός.

Ο αγώνας:

Πολύ μέτριο το πρώτο ημίχρονο χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, με εξαίρεση την μεγάλη απόκρουση του Δημητρίου στην προσπάθεια του Φιγκουερέδο στο 42. Ο Σωφρόνης Αυγουστή επέλεξε τριάδα στην άμυνα, με αποτέλεσμα να χάσει ένα παίκτη στο κέντρο κάτι που εκμεταλλευτηκε ο ΟΦΗ στα αρχικά στάδια του αγώνα. Οι κυανολευκοι σιγά σιγά άρχισαν να μπαίνουν πιο απαιτητικά στο παιχνίδι, όμως παρά τις καλές προϋποθέσεις, δεν είχαν τη μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρουν. Ο Απόλλωνας πάντως συνέχισε να δυσκολεύεται να δημιουργήσει ευκαιρίες και ουσιαστικά έχασε ένα ημίχρονο προσπαθώντας να προσαρμοστεί στο μικρό και κακό αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε μια ομάδα πολύ πιο δυνατή από ότι ίσως περιμέναμε όλοι να δούμε.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο τεχνικός του Απόλλωνα έριξε στον αγώνα τους Πίττα και Μπένσοπ στις θέσεις των Πέδρο και Ματέι, και μόλις στο 50 οι κυανόλευκοι βρήκαν το χρυσό γκολ με τον Σάλαϊ. Προηγήθηκε πολύ ωραία προσπάθεια του Νταμπό, που γύρισε την μπάλα στον Ούγγρο. Η συνέχεια άνηκε στους κυανόλευκους που ήταν και η ομάδα που έφτιαξε τις ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, αφού αμυντικά στάθηκε εξαιρετικά και δεν επέτρεψε στον ΟΦΗ να φτιάξει την παραμικρή ευκαιρία για γκολ.

Εντεκάδες

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Βούρος, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Σταϊκος, Νέιρα, Μεγιάδο, Γιαννούλης, Ουές, Σαρδινέρο, Φιγκερέδο

Στον πάγκο: Σωτηρίου, Σακόρ, Ναμπί, Σολίς, Διαμάντης, Γκαργκαλατζίδης, Κοροβέσης

Απόλλωνας: Δημητρίου, Πέδρο, Σάλαι, Γιούστε, Ρομπέρζ, Σακέτι, Ντένιτς, Ματέι, Ντιγκινί, Αγκίρε, Νταμπό

Στον πάγκο: Παπαστυλιανού, Πίττας, Μάρκοβιτς, Γιαννιώτας, Χάμπος, Μπένσοπ, Βασιλείου

Comments
To Top