ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρίποντο με Ντένιτς πριν τον Ο.Φ.Η

Την νίκη με 1-0 πήρε η ομάδα κόντρα στην Πάφος FC για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το γκολ ο Ντένιτς στο 57o λεπτό. Θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο το σκορ αν οι ποδοσφαιριστές μας ήταν πιο εύστοχη.

Αποχώρησε τραυματίας ο Μολ.

Ο αγώνας:

Στα πρώτα λεπτά του πρώτου μέρους, η Πάφος προσπάθησε να «αιφνιδιάσει» με τον ταχύτατο Βα, ωστόσο οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της έμεναν ημιτελείς. Από εκεί και πέρα, ο Απόλλωνας προσπαθούσε να αναπτυχθεί, αλλά λόγω του πρέσινγκ των αντιπάλων του δυσκολευόταν να πατήσει εύκολα περιοχή.

Η φιλοξενούμενη είχε μια καλή στιγμή με κεφαλιά του Σάιθ που έφυγε άουτ, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πάντσεον στο 7΄, με τους γηπεδούχους ν’ απαντούν στο 19΄, όμως η κεφαλιά του Νταμπό μετά από σέντρα από αριστερά του Αγκίρε είχε την ίδια κατάληξη.

Ακολούθως, καταγράφηκαν ακόμα δύο καλές στιγμές για τον Απόλλωνα, αρχικά στο 27΄, όταν το σουτ του Μπέντσοπ απέκρουσε εύκολα ο Ρούντκο, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο κήπερ της Πάφου απέκρουσε και το σουτ που επιχείρησε ο Ντιγκινί εκτός περιοχής.

Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες μπήκαν… ορεξάτες για να σημειώσουν το γκολ που θα τους έδινε προβάδισμα, με το συγκρότημα του Αυγουστή να ανοίγει το σκορ στο 57΄ με δυνατό σουτ του Ντένιτς μέσα από την περιοχή -ήταν το πρώτο φετινό γκολ του Σέρβου μέσου.

Η ομάδα του Τόσακ προσπάθησε ν’ αντιδράσει και δύο λεπτά αργότερα, ο Δημητρίου απέκρουσε το σουτ του Ανγκούλο, ενώ στην επαναφορά ο Κολομβιανός σούταρε έξω.

Η επόμενη καλή φάση ήταν αυτή τη φορά για τη Λεμεσιανή ομάδα στο 61΄, με τον Ρούντκο να αποκρούει το σουτ του Ντιγκινί.

Από εκεί και πέρα, ο ρυθμός έπεσε και μέχρι και το 80΄ δεν είχε καταγραφεί κάποια αξιόλογη φάση.

Στο 83΄ η Πάφος… πλησίασε την ισοφάριση, ωστόσο ο Δημητρίου έδιωξε σε κόρνερ την εκτέλεση φάουλ του Πάντσεον, ενώ δύο λεπτά αργότερα καταγράφηκε απίστευτη χαμένη ευκαιρία για τον Απόλλωνα για να “κλειδώσει” τη νίκη. Ο Νταμπό πέρασε όποιον βρήκε απέναντί του, έδωσε “έτοιμο” γκολ στον Ντιγκινί, ο οποίος όμως προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα άουτ.

Στις καθυστερήσεις ο Ρούντκο απέκρουσε το σουτ του Γιαννιώτα και ακολούθως η κεφαλιά του Νταμπό απομακρύνθηκε προ της γραμμής του τέρματος.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Μολ (45+5΄ Δημητρίου), Ζοάο Πέδρο, Αγκίρε, Ρομπέρζ, Γιούστε, Σακέτι, Ντένιτς, Ματέι (46΄ Γιαννιώτας), Νταμπό, Ντιγκινί, Μπένσοπ (71΄ Πίττας).

Comments
To Top