ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυγουστή: «Μεταγραφή καταλόγου Α΄»

Δείτε live την συνέντευξη τύπου του Σωφρόνη Αυγουστή, ενόψει του αγώνα κόντρα στην Πάφο.

Αρχικό σχόλιο από τον Φανούριο: Κάλεσμα να στηρίξει ο κόσμος του Απόλλωνα τπ μικρό παιδάκι και να ταυτιστεί με ανακοίνωση σωματείου.

Οι δηλώσει του Σωδρόνη Αυγουστή

Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Πάφο. Είδαμε τα δύο πρώτα παιχνίδια ότι είχε εξαιρετική απόδοση. Ξέρουμε πολύ καλά τι θα περιμένουμε από αντίπαλο. Ο συνάδελφος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά τη φετινή χρονιά. Σημαντικό είναι ότι έχουν επιστρέψει όλοι οι ποδοσφαιριστές και θα είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Αντίπαλος μας είναι γρήγορη κ επιθετική ομάδα. Στόχος μας οι τρεις βαθμοί για να μπορέσουμε να κρατηθούμε εκεί ψηλά και να πάμε με καλή ψυχολογία στο παιχνίδι με ΟΦΗ. Έρχεται εβδομάδα με τρία και σημαντικά παιχνίδια αλλά σημαντικότερο αυτό του Σαββάτου. Θέλω να καλέσω τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Σε κάποια παιχνίδια η συμβολή κόσμου έσπρωξε ομάδες τους να πάρουν τρεις βαθμούς και το ίδιο ζητώ να κάνει και ο κόσμος μας.

 Για μεταγραφές: Υπάρχει ακόμα μια θέση διαθέσιμη και θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε αυτή τη μεταγραφή. Σίγουρα είμαι αρκετά ευχαριστημένος και με τη βοήθεια της διοίκησης καταφέραμε να φέραμε παίκτες που θέλαμε. Πάμε σαν ομάδα και όχι σαν μονάδες και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη φετινή χρονιά. 

Σε ποια θέση θέλουν ενίσχυση: Πότε δεν βαφτίζω ποδοσφαιριστές σε μια θέση.
Αυτή τη στιγμή η ομάδα θα κάνει μια μεταγραφή στον κατάλογο Α.Δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή πλην αυτής στον κατάλογο Ά. Με τη Δόξα δεν υπάρχουν δικαιολογίες, βγήκαν κάποια πράγματα που δεν τα περιμέναμε. Οι παίκτες όμως έδειξαν αντίδραση στα επόμενα δύο παιχνίδια και το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε. 

Για τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Ερμή:Μια ομάδα για να προχωρήσει πρέπει να έχει ηρεμία σε θέμα διοίκησης, τεχνικής ηγεσίας, αποδυτήρια και κόσμο. Πρέπει να είναι όλοι ενωμένοι.Δεν ξέρουμε από σήμερα αν θα είμαστε φαβορί για να πάρουμε τίτλο. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. 

Comments
To Top