ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στον αέρα το νέο apollon.com.cy

Τη νέα επίσημη ιστοσελίδα www.apollon.com.cy παρουσίασε το πρωί της Τετάρτης (02/09) η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, σε δημοσιογραφική διάσκεψη την οποία παρέθεσε στο Columbia Plaza στην Λεμεσό.

Πρόκειται για μια ακόμη αναβάθμιση του τρόπου επικοινωνίας από το Γραφείο Τύπου σε συνεργασία με το Τμήμα Μάρκετινγκ της ομάδας μας, η οποία εντάσσεται στον τρόπο εκσυγχρονισμού του συλλόγου με το φίλαθλο κοινό αλλά και των υπηρεσιών της.

Μια καινούργια, αναβαθμισμένη ιστοσελίδα στην οποία ο κάθε Απολλωνίστας θα μπορεί να ενημερωθεί άμεσα και έγκυρα για όλα τα θέματα που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας μας αλλά γενικότερα να ενημερωθεί για όλα τα ζητήματα που αφορούν ένα μεγάλο και ιστορικό σύλλογο όπως είναι ο Απόλλωνας Λεμεσού.

Μέσω της νέας επίσημης ιστοσελίδας μας ο κάθε φίλαθλος της ομάδας μας θα έχει την ευκαιρία να επιλέξει και να αποκτήσει όλα τα επίσημα προϊόντα της, ενώ θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για όλες τις προσφορές του Apollon Official Store.

Παράλληλα, θα παρέχεται η δυνατότητα στο φίλαθλο κοινό να παρακολουθεί καθημερινά πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό από διάφορες αθλητικές και μη δραστηριότητες του συλλόγου, ενώ ειδική αναφορά θα πρέπει να γίνει και στην ενότητα των στατιστικών η οποία αφορά την ομάδα συνολικά και τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά. Για πρώτη φορά θα παρουσιάζονται αναλυτικά στατιστικά όπως οι σωστές πάσες, τα εύστοχα σουτ κι άλλα πολλά στατιστικά στοιχεία. Δεν θα παραμείνει μόνο στα τέρματα, τις ασίστ και τις συμμετοχές, αλλά θα εμβαθύνει ακόμη περισσότερο σε στοιχεία τα οποία δεν ήταν προσβάσιμα τόσα χρόνια.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού θα συνεχίσει με αμείωτους ρυθμούς την προσπάθεια του για να μετατραπεί σ΄ ένα ευρωπαϊκό σύλλογο υψηλών προδιαγραφών, για το οποίο θα είναι περήφανοι οι απανταχού υποστηρικτές του.

Η ώρα που η ομάδα μας θα μετακομίσει στο νέο υπερσύγχρονο της γήπεδο πλησιάζει. Γι’ αυτό τον λόγο όλος ο μηχανισμός της ποδοσφαιρικής εταιρείας προετοιμάζεται σε όλους τους τομείς, έτσι ώστε να είναι τα πάντα στο υψηλότερο επίπεδο.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Comments
To Top