ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σωφρόνης: «50-50 με ΟΦΗ. Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό»

Για την κλήρωση του Europa League και τον αγώνα με τον ΟΦΗ, μίλησε ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Αναλυτικά:

«Πρόκειται για μια ισορροπημένη κλήρωση η οποία μας έφερε να αντιμετωπίσουμε μια Ελληνική και ιστορική ομάδα όπως είναι ο Ο.Φ.Η. Ο ιστορικός σύλλογος της Κρήτης διαχρονικά διαθέτει μια καλή και ποιοτική ομάδα η οποία κυρίως στην έδρα της παρουσιάζεται αρκετά ανταγωνιστική. Ένας αγώνας ενενήντα λεπτών στον οποίο και οι δυο ομάδες θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση. Γνωρίζουμε ότι οι πιθανότητες είναι στο 50-50. Δεν υπάρχει φαβορί στην αναμέτρηση, και η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Είμαι χαρούμενος που θα συναντήσω και πάλι ένα καλό φίλο και συνεργάτη όπως είναι ο Περικλής Παπαπαναγή, αλλά και δυο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστές μας τους Αντριάν και Βαχίντ»… ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Κύπριος τεχνικός και συνέχισε:

«Έχουμε μπροστά μας αρκετές ημέρες για να αξιολογήσουμε και να αναλύσουμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία του αντιπάλου μας. Θα προετοιμαστούμε με ηρεμία και με όπλο την εμπειρία μας από τους προηγούμενους ευρωπαϊκούς αγώνες, θα ταξιδέψουμε στην Κρήτη για να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις έτσι ώστε να προκριθούμε»

Τέλος αναφέρθηκε και στον κόσμο της ομάδας:

«Αναγνωρίζω ότι ο φίλαθλος του Απόλλωνα είναι απαιτητικός, ωστόσο θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι καθημερινά δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για το μεγαλείο αυτής της ομάδας. Θέλω τον κάθε Απολλωνίστα να στηρίξει αυτή τη νέα προσπάθεια που επιχειρείται και είμαι σίγουρος ότι θα ζήσουμε αρκετές καλές στιγμές σε όλες τις διοργανώσεις»

Comments
To Top