ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απόδοση τους κόντρα στην Σαμπουρτάλο

Εύκολη αποδεικτικέ η αποστολή της ομάδα μας κόντρα στην Σαμπουρτάλο για τον Α΄προκριματικό γύρο του Europa League, αφού ο Θρύλος πέρασε με 5αρα, παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο.

Πάμε να δούμε την απόδοση των ποδοσφαιριστών-προπονητή στον αγώνα.

Γράφει ο Ψαγμένος..

Ζόελ Μολ: Aπλός θεατής την περισσότερη ώρα.Στις αρχές του παιχνιδιού πήγε να κάνει ένα επιπόλαιο λάθος,που θα ερχόταν καπάκι στο λάθος του προηγούμενου αγώνα.Αχρείαστη ενέργεια.Χρειάζεται περισσότερη ωριμότητα από τον ίδιο.

Αττίλα Σάλαι: Αγωνίστηκε ως αριστερό στόπερ και δεν είχε προβλήματα αμυντικά.Είχε κάποια ανεβάσματα,έδωσε και μια ασίστ.Καλή παρουσία.

Έκτορ Γιούστε: Έπαιξε απλά και σίγουρα.Δεν είχε καμιά δυσκολία και πέρασε ένα εύκολο βράδυ.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Στο κέντρο της τριάδας έλεγχε την συνοχή της που διασπάστηκε μόνο μια φορά σε αντεπίθεση.Πολύ καλός και στην οργάνωση του παιχνιδιού από την άμυνα.

Εστεπάν Σακέτι: Δεν άφησε να φτάσουν πολλά στην αμυντική τριάδα.Έκοβε όλες τις προσπάθειες του αντιπάλου και ξεκινούσε άμεσα την δική μας επίθεση χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Ντζόρτζε Ντένιτς: Έκλεψε πολλές μπάλες και ανανέωσε επιθέσεις,είχε αρκετά τρεξίματα στον χώρο βοηθώντας στην γρήγορη μετάβαση στην επίθεση.Πολύ καλός.

Ιωάννης Πίττας: Αγωνίστηκε στον ρόλο του αριστερού μπακ χαφ,ξέροντας πως θα χρειαζόταν πιο πολύ επιθετικά.Έδωσε μια ασσίστ μετά από μια επίμονη προσπάθεια και είχε ευκαιρίες για γκολ βοηθώντας αρκετά την ομάδα.

Γιάννης Γιαννιώτας: Τα ίδια ισχύουν και για τον Έλληνα άσσο που δεν είχε ασσίστ αλλά ένα όμορφο γκολ.Καλή εμφάνιση και από αυτόν.

Φλορεντίν Ματέι: Αγωνίστηκε πίσω από τον επιθετικό σε επιτελικό ρόλο και έδειξε πως του ταιριάζει αυτή η θέση.Έδωσε μια ασίστ γκολ μετά από μια καταπληκτική ενέργεια και γενικά είχε καλές στιγμές.Θα τον δούμε στα πιο δύσκολα σε αυτή την θέση και όχι στα πλάγια που δεν του ταιριάζει.

Νικολά Ντιγκινί: Γκολ και ασίστ από τον Γάλλο που είχε κι αυτός ρόλο επιτελικού.Πολύ καλό παιχνίδι με γρήγορη σκέψη.Αναμένουμε πολλά.

Μπακαλί Νταμπό: Όταν πετυχαίνει χατ τρικ δεν έχεις να πεις πολλά.Έδειξε πως ξέρει να αγωνίζεται στο κουτί αλλά έχει και το σουτ όπως είδαμε στο πρώτο πανέμορφο γκολ.Είναι κυρίως εννιάρι και όχι εξτρέμ όμως και το απόδειξε με τις κατάλληλες τοποθετήσεις στον σωστό χρόνο.

Ντιέγκο Αγκίρε: Πέρασε προς το τέλος του αγώνα και έδειξε να επανέρχεται.Είχε κάποιες ενέργειες καλές.

Πέτρος Ψύχας: Μπήκε και πήρε προσπάθειες πάνω του.Ξεκίνησε το 4ο γκολ και γενικά έδειξε διάθεση.Θα βοηθήσει την ομάδα γιατί ξέρει μπάλα.

Σάσα Μάρκοβιτς: Ο Σέρβος επανέρχεται σιγά σιγά αφού απουσίαζε και πριν την διακοπή.Πήρε χρόνο έδειξε διάθεση και δεν θα αργήσει να δώσει αυτά που μπορεί.

Προπονητής: Είχε αρκετές απουσίες ειδικά στα πλάγια της άμυνας.Διάβασε σωστά τον αντίπαλο και άλλαξε το σύστημα,χρησιμοποιώντας 1-3-4-2-1 με τους επιθετικογενείς Πίττα και Γιαννιώτα να καλύπτουν όλη την πλευρά,ξέροντας πως δεν θα πιεστούν τόσο αμυντικά.Έβαλε Ντιγκινί και Ματέι σαν επιτελικούς για να βρίσκονται πιο κοντά στον άξονα και στον Νταμπό.Πήρε γκολ και ασίστ από τον πρώτο και ασίστ από τον δεύτερο σε συνεργασία των 2.Παρουσιάστηκε ευέλικτος,διάβασε σωστά τον αντίπαλο και ξεπέρασε τον πρώτο αντίπαλο χωρίς δυσκολία και με συντήρηση δυνάμεων.Πολύ καλό κοουτσάρισμα.

Comments
To Top