ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαθέσιμα τα εισιτήρια ενόψει Ερμή

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει ότι το πρωί της Παρασκευής (28/8, 11:30), αρχίζει η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ερμή Αραδίππου, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή (30/08, 19:30) στο Στάδιο N. PAPAS GROUP “Αμμόχωστος Επιστροφή” στη Λάρνακα.

H προπώληση αφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους κάτοχους της κάρτας «ALL IN ONE», οι οποίοι θα μπορούν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο τους ΜΟΝΟ από το Apollon Official Store, με σειρά προτεραιότητας, καθώς θα διατεθούν μόνο 200 εισιτήρια.*

Σε πρώτη φάση, οι κάτοχοι της κάρτας VIP καιVIP YOUTH «ALL IN ONE», θα έχουν το δικαίωμα να μεταβούν στο Apollon Official Storeγια να εξασφαλίσουν το εισιτήριο τους, μέχρι και το απόγευμα της Παρασκευής (28/08, 19:00).

Από το πρωί του Σάββατου 29/08 και ώρα 09:00, θα έχουν το δικαίωμα όλοι οι κάτοχοι «ALL IN ONE», να εξασφαλίσουν εισιτήριο για τον αγώνα.

* Οι κάτοχοι της κάρτας ELITE «ALL IN ONE», έχουν εξασφαλισμένο εισιτήριο βάσει των προνομίων της κάρτας τους και ως εκ τούτου, το προσωπικό της εταιρείας θα επικοινωνήσει μαζί τους για τις απαραίτητες διευθετήσεις.

Τονίζεται πως δεν θα λειτουργήσουν ταμεία στο Στάδιο την ημέρα του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

Γενική Είσοδος: 10 ευρώ

Παιδικό*: 1 ευρώ

*Οι φίλοι της ομάδας μας θα πρέπει να παραθέσουν όλα τα στοιχεία κατά την αγορά παιδικών εισιτηρίων. Επίσης, θα πρέπει να δώσουν τα στοιχεία και στις εισόδους τους σταδίου για σκοπούς καλύτερου ελέγχου και ιχνηλάτησης σε περίπτωση που θεωρηθεί αναγκαίο.

Σημαντικές Διευκρινήσεις:

Για την έκδοση εισιτήριου απαιτείται κάρτα φιλάθλου, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτήριων δεν θα επιτρέπει την έκδοση εισιτήριου χωρίς την κάρτα φιλάθλου.

Η έκδοση της κάρτας φιλάθλου μπορεί να γίνει διαδικτυακά στον πιο παρακάτω σύνδεσμο (ΕΔΩ).

***Φώτο αρχείου

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Λεμεσού

Comments
To Top