ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΣΟΥΠΕΡ Νταμπό και πρόκριση με πεντάρα! (pics)

Νίκη-πρόκριση για την ομάδα μας κόντρα στην Σαμπουρτάλο για τον Α΄προκριματικό γύρο του Europa League με 5-1.

Χατ-τρικ για τον Νταμπό, ένα ο Ντιγκινί και έαν ο Γιαννιώτας τα γκολ της ομάδας μας. Οι Γεωργιανοί μείωσαν προσωρινά σε 3-1.

Ο αγώνας:

Ο Απόλλωνας μπήκε δυνατά στο παιγνίδι και ουσιαστικά το καθάρισε στο 32ο λεπτό όταν προηγήθηκε με 2-0. Απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν ο Νταμπό, ο οποίος σημείωσε και τα δυο γκολ, το ένα με τρομερό σουτ και το άλλο εξ επαφής. Η λεμεσιανή ομάδα είχε και άλλες ευκαιρίες για να τελειώσει τον αγώνα από το πρώτο ημίχρονο με κορυφαίες αυτές των Γιαννιώτα και Σάλαϊ. Από την άλλη οι Γεωργιανοί έδειχναν ανήμποροι να αντιδράσουν αν και στο 1-0 μετά από λάθος του Μολ λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν.

Στην επανάληψη ο Απόλλωνας έριξε ρυθμό όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να σημειώσει ακόμα τρία τέρματα, αρχικά με τον Ντιγκινί, στην συνέχεια με τον Νταμπό που έφθασε στο χατ-τρικ και λίγο πριν από το τέλος με ένα πολύ όμορφο σκαφτό πλασέ του Γιαννιώτα. Ανάμεσα στα δυο γκολ των Γάλλων, η Σαμπουρτάλο μείωσε προσωρινά με τέρμα του Γκιουλασβίλι. Οι Γεωργιανοί ολοκληρώσαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές αφού ο Τσιτσινάντζε, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για τον για επικίνδυνο φάουλ στον Ρομπέρζ στο 80ο λεπτό.

Απόλλων: Μολ, Πίττας, Γιούστε, Ρομπέρζ, Σάλαϊ, Γιαννιώτας, Ντένιτς (64’Μάρκοβιτς), Σακέτι, Ματέι (75’Ψύχας), Ντιγκινί (63’Αγκίρε), Νταμπό.

Comments
To Top