ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άποψη για Λάρσον

Ο προσθήκη του Λάρσον είναι πάρα πολύ σημαντική για την ομάδα μας, καθώς είναι ένας παίκτης πολύ ποιοτικός και χρειαζόμαστε τέτοιους αυτή την στιγμή.

Σίγουρα εάν ερχόταν πιο γρήγορα θα ήταν καλύτερα, αλλά μην ξεχνάμε ο Λάρσον είχε παίξει σε κάποια παιχνίδια στα play offs της Σούπερ Λιγκ με τον Άρη.

Μάλιστα, το τελευταίο του παιχνίδι ήταν στις 24 Ιουνίου, άρα πριν από δύο μήνες, διάστημα που δεν είναι μεγάλο. Απλά ξεκουράστηκε και με την διακοπή λόγω των εθνικών να έρχεται, θα έχει το χρόνο για μία μίνι προετοιμασία.

Συνεπώς, θα μπαίνει σιγά, σιγά στην ομάδα και το σημαντικό είναι ότι ήρθε παίκτης με ποιότητα και πολλές εμπειρίες. Παίκτης με ηγετικές ικανότητες, που χρειάζεται η ομάδα μας.

Και επειδή έχει λεχθεί από αρκετούς η ηλικία του, αυτό δεν παίζει ρόλο και εξαρτάται αποκλειστικά από τον παίκτη. Έχουν έρθει και μεγαλύτεροι παίκτες σε ηλικία, που έπαιξαν και ήρθαν μικρότεροι που δεν κλώτσησαν που λέμε.

Και αν ο Λάρσον ήταν μικρότερος, σίγουρα δεν θα έρχονταν Κύπρο, αυτό είναι ξεκάθαρο. Κρατάμε λοιπόν τα θετικά, που είναι ένας πολύ καλός παίκτης που μπορεί να ανεβάσει την ποιότητα της ομάδας μεσοεπιθετικά.

Άρα, μακάρι να έρθουν κι άλλοι παίκτες με την ποιότητα του Λάρσον, παρά κάποιοι περίεργοι που ήρθαν κατά καιρούς.

Comments
To Top