ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βρείτε μέρος να κρυφτείτε

ΣΟΚ για τους ανθρώπους του Απόλλωνα προκάλεσε η είδηση η οποία έγινε γνωστή το απόγευμα της Πέμπτης (20/08) με την οποία έμαθαν ότι το Τσίρειο Στάδιο δεν εξασφάλισε την απαιτούμενη αδειοδότηση για την διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Πρόκειται για εγκληματική αδιαφορία του Δ.Σ του σταδίου καθώς δεν προχώρησαν σε καμία διαδικασία όπως προβλεπόταν μέσα από τους κανονισμούς της Αρχης Αδειοδότησης Σταδίων.

Ο Απόλλωνας ως γηπεδούχος επηρεάζεται άμεσα, καθώς αν το Τσίρειο δεν επιτύχει να εξασφαλίσει τις αμέσως επόμενες ώρες την σχετική άδεια θα χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά με 0-3!

Κάτι που δεν πρόκειται να αποδεχθούν ούτε οι ιθύνοντες της ομάδας της Λεμεσού, όσο και οι χιλιάδες φίλοι του συλλόγου που σίγουρα θα στρέψουν τις αντιδράσεις τους προς το Δ.Σ του ΓΣΟ!

Πλέον αναμένεται με αγωνία η αντίδραση του ΔΣ του ΓΣΟ, το οποίο σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει να τακτοποιήσει την σοβαρή εκκρεμότητα θα πρέπει να λογοδοτήσει στον ποδοσφαιρικό Απόλλωνα, στο φίλαθλο κοινό του αλλα και σε ολόκληρη την φίλαθλη Λεμεσό.

Πληροφορίες του PROTATHLIMA κάνουν λόγο ότι ο Απόλλωνας προέβει σε συστάσεις στο ΔΣ του ΓΣΟ με επιστολή την οποία απέστειλε στις 17 Ιουνίου 2020, ενώ ακολούθησαν και συναντήσεις παραγόντων του Απόλλωνα με τους διοικούντες του ΓΣΟ.

Πηγή:www.protathlima.com

Comments
To Top