ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θετικές ενδείξεις…

Τα φιλικά είναι για τους προπονητές και αυτό δεν αλλάζει, ωστόσο κάποια συμπεράσματα μπορείς να εξάγει, τόσο για την δυναμικότητα της ομάδας, όσο και για κάποιους παίκτες.

Η ομάδα μας μέχρι στιγμής έχει δώσει έξι φιλικά παιχνίδια και έχει απολογισμό 5 νίκες και μία ήττα, από την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», όπου το σκορ θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό.

Μέσα από αυτά τα έξι φιλικά, ο απολογισμός των γκολ είναι 15 υπέρ και 2 κατά, ενώ χάσαμε και δύο πέναλτι με τον Γιαννιώτα (Ανόρθωση) και Μπένσιοπ (ΑΕΚ).

Αυτός ο απολογισμός δεν μας παρασύρει, αλλά ούτε μας ενθουσιάζει. Σήμερα υπάρχει το τελευταίο και πιο ενδεικτικό φιλικό παιχνίδι για την δυναμικότητα της ομάδας μας.

Ωστόσο, δεν παύει να είναι κάποιες θετικές ενδείξεις ότι η ομάδα μπορεί να παρουσιαστεί πολύ καλύτερη στο νέο πρωτάθλημα, εάν υπάρχει και η σωστή ενίσχυση στο τέλος, με ένα επιτελικό μέσο και ένα ακόμα εξτρέμ.

Με αυτές τις δύο προσθήκες η ομάδα μας μπορεί να γίνει ακόμα πιο παραγωγική και ο Σωφρόνης να έχει πολλές επιλογές στην διάθεση του.

Ανόρθωση – Απόλλων 1-0

Απόλλων – ΑΕΛ 2-1

Απόλλων – Άρης 5-0

Απόλλων – ΑΕΚ 2-0

Καρμιώτισσα – Απόλλων 0-4

Απόλλων – Πάφος FC 2-0

ΑΠΟΕΛ – Απόλλων (19:00 – Cablenet)

Comments
To Top