ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για Ενσούε και μεταγραφικά

Για όλα τα θέματα που απασχολούν το ρεπορτάζ της ομάδας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95 o εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό: «Ψάχνουμε για ενίσχυση. Καλύτερα να κρατάμε τη σειρά που προκύπτει μέσα από τον σχεδιασμό, θέλουμε ποιοτικό ακραίο επιθετικό. Αυτό που προέχει είναι να ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Λάζαρο, όταν γνωρίζουμε την κατάληξη θα δούμε πώς προχωρούμε».

Για τον Ενσούε και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Πάφου: «Δεν έχουμε πρόταση για κανένα ποδοσφαιριστή, ούτε για τον Σελίμοβιτς. Δεν μπορώ να σχολιάσω δημοσιεύματα».

Για την προετοιμασία και τα φιλικά: «Τα φιλικά που διεξάγονται αυτή την περίοδο είναι προπονητικού χαρακτήρα, δεν ασχολούμαστε με τα αποτελέσματα. Η ομάδα βρίσκεται στον σωστό δρόμο. υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Αναμένουμε έναν ανταγωνιστικό Απόλλωνα. Έχουν ενταχθεί οι δύο Σέρβοι, σιγά-σιγά θα μπει και ο Χάμπος. Γεμίζει η ομάδα και θα αρχίσει δουλειά στο τακτικό κομμάτι. Μέχρι τον Αύγουστο είχαμε δώσει έμφαση στη φυσική κατάσταση. Μας δόθηκε χρόνος να δουλέψουμε ώστε να αποφύγουμε καταστάσεις που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια».

Comments
To Top