ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μάθε βόλεϊ από τις δικές μας ακαδημίες

Πέραν από την αναβάθμιση της γυναικείας ομάδας, ένας μεγάλος στόχος που τέθηκε από τον Property Gallery Απόλλων να γίνουν ακόμη καλύτερες οι ακαδημίες του τμήματος.

Από ανέκαθεν η ομάδα μας έδινε μεγάλη σημασία στις ακαδημίες και η δουλειά που γίνεται αποτελεί πρότυπο για πολλούς. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πολλές αθλήτριες που διαπρέπουν στον χώρο, ξεκίνησαν από τις δικές μας ακαδημίες.

Πιο τρανό παράδειγμα η Κατερίνα Ζακχαίου που από φέτος θα αγωνίζεται στο φημισμένο Ιταλικό πρωτάθλημα και είναι μεγάλη μας χαρά για αυτό το γεγονός και επί της ευκαιρίας να της ευχηθούμε ξανά καλή επιτυχία. Αλλά και η Εβίτα Λεωνίδου που αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό.

Τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά, ωστόσο δεν θα σταθούμε σ’ αυτό, καθώς δεν είναι αυτός ο σκοπός μας. Στόχος μας λοιπόν είναι να συνεχίσουμε στην σωστή δουλειά και χρόνο με τον χρόνο να αναβαθμίζουμε αυτό το κομμάτι, προσφέροντας στα μικρά παιδιά καλύτερες συνθήκες άθλησης.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ο Property Gallery Απόλλων ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για τις ακαδημίες μας και σε μεταγενέστερο στάδιο θα δώσουμε περισσότερα στοιχεία.

Για εγγραφές και λεπτομέρειες μπορείτε να επικοινωνείτε με τους κ.κ. Λούκα Χατζηκωστάντα (99575090) και Μάριο Παναγίδη (99438363).

Comments
To Top