ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γουστάρουμε Λάζαρο, ακόμα και με ρίσκο

Στην Κύπρο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην ομάδα μας, καθώς είναι ο παίκτης που θέλει ο Σωφρόνης για να καλύψει το ρόλο του μεσοεπιθετικού.

Γνωστός σε όλους μας, καθώς οι περισσότεροι από εμάς βλέπουν Ελληνικό πρωτάθλημα. Το συμπέρασμα είναι ένα, πολύ καλός παίκτης, αλλά πέρασε πρόσφατα από σοβαρό τραυματισμό.

Ούτε ο πρώτος είναι, ούτε και ο τελευταίος θα είναι που περνά από σοβαρό τραυματισμό. Το ζητούμενο στην προκειμένη είναι να μπορεί να βρει τον καλό του εαυτό, γιατί ιατρικά είναι εντελώς καλά.

Σίγουρα, η απόκτηση του έχει ένα ρίσκο, όπως και σε κάθε μεταγραφή. Λίγο ή πολύ. Στην ζωή όμως, όπως και στον αθλητισμό θα πρέπει κάποιες φορές να ρισκάρεις.

Έτσι και με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, δεν μας χαλά καθόλου το ρίσκο που παίρνει η διοίκηση. Εδώ πήραν ρίσκο για κάτι περιέργους παίκτες που δεν τους ήξερε κανένας και δεν έπαιξαν πουθενά, στον Λάζαρο θα κολλήσουμε που ξέρει καντάρια μπάλα και όπου έπαιξε πήρε τίτλους και είχε διακρίσεις;

Άσε που δεν ξέρουμε τι άλλο μπορεί να έρθει, εάν δεν είναι ο Λάζαρος. Γι’ αυτό, Λάζαρος, ακόμα και με ρίσκο, διότι ξέρεις ότι μπορεί να μας απογειώσει.  

Comments
To Top