ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απαγόρευσαν την μετακίνηση φιλάθλων για τις ομάδες του BIG-6

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ στη χθεσινή της συνεδρία, συζήτησε το θέμα της παρουσίας φιλάθλων των φιλοξενουμένων ομάδων στους αγώνες του Πρωταθλήματος Cyta, με δεδομένο ότι, βάσει του Πρωτοκόλλου που ισχύει σήμερα, επιτρέπεται στα Στάδια η παρουσία φιλάθλων, ίση με το 33% της χωρητικότητας τους.

Η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε πως δεν θα επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας στους εντός έδρας αγώνες των έξι ομάδων που ήταν στον πρώτο όμιλο στο περσινό Πρωτάθλημα (Ομόνοια, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, Απόλλων, ΑΕΚ, ΑΕΛ).

Οι υπόλοιπες οκτώ ομάδες, θα κληθούν να ενημερώσουν την Ομοσπονδία αν επιθυμούν να φιλοξενούν φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας ή όχι. Η απόφαση τους δεν θα αφορά συγκεκριμένους αγώνες αλλά, όλους τους εντός έδρας αγώνες τους.

Η απόφαση αυτή ισχύει για την Α’ φάση του Πρωταθλήματος Cyta. Εννοείται ότι σε περίπτωση που τα δεδομένα που ισχύουν σήμερα διαφοροποιηθούν, τότε θα επανεξεταστεί και η απόφαση.

Δεν θα επιτρέπεται η μετακίνηση φιλάθλων σε όλους τους αγώνες των μικρών κατηγοριών και του Πρωταθλήματος Γυναικών Dimco. 

Η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής θα τεθεί προς έγκριση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

Comments
To Top