ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σημαντική προσθήκη (σε όλα τα επίπεδα) με Κάλια

Σημαντική ενίσχυση στον καλαθοσφαιρικό Απόλλωνα, από όλα τα επίπεδα. Ένα άτομο που αποτελεί ιστορία για το άθλημα, η πρώην προπονήτρια της Εθνικής Κύπρου, θα αναλάβει σημαντικό ρόλο στην ομάδα μας.

Θα είναι η Α’ βοηθός προπονητής (πιθανόν του Φώτη Τακιανού) και ταυτόχρονα θα κατέχει το πόστο υπεύθυνου ακαδημιών της ομάδας μας.

Πρόκειται για μία σπουδαία κίνηση για την ομάδα μας, καθώς η Κάλια Παπαδοπούλου έχει τεράστιες εμπειρίες από το άθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας μπάσκετ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, σαν A’ βοηθός προπονήτρια μαζί με το κύριο Φοίβο Γρίβα, αναλαμβάνει μια από της κορυφαίες καλαθοσφαιρίστριες της χώρας μας. Η κα Κάλια Παπαδοπούλου η οποία τα 3 τελευταία χρόνια διετέλεσε προπονήτρια στην εθνική γυναικών και έχει στο ενεργητικό της σημαντικές επιτυχίες τόσο στο γυναικείο και ανδρικό μπάσκετ έρχεται να ενισχύσει την ομάδα της Λεμεσού.

Επιπρόσθετα το Δ.Σ. της ΑΠΟΛΛΩΝ Καλαθόσφαιρας Λτδ αποφάσισε το διορισμό της κυρίας Παπαδοπούλου ως γενική υπεύθυνη των ακαδημιών του καθώς η αναβάθμιση των ακαδημιών αποτελεί μια από τις κύριες προτεραιότητες της διοίκησης της ομάδας.

Η ΑΠΟΛΛΩΝ Καλαθόσφαιρα Λτδ. χαιρετίζει την ένταξη της σαν καινούργιο μέλος στη γαλανολευκή οικογένεια του,  στον πάγκο της ομάδας μπάσκετ, σε ένα πόστο που συνήθως κατέχετε από άνδρες αλλά και στο διορισμό της ως γενική υπεύθυνη ακαδημίας και της εύχεται καλή επιτυχία στην δύσκολη αποστολή καθιέρωσης στo πρωτάθλημα της Βasket League. Σημειώνουμε ότι η κα Παπαδοπούλου είναι η πρέσβειρα του ευ αγωνίζεσθαι 2020.

Σύμφωνα με δηλώσεις της κυρίας Παπαδοπούλου για το αν θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της Α’ Ομάδα Ανδρών του ΑΠΟΛΛΩΝΑ η ίδια δήλωσε ότι αυτό που μετράει είναι το να μπορεί να αντέξεις τον ανταγωνισμό και όχι το φύλο. «Σαν προπονήτρια για μένα είναι το ίδιο είναι είτε πρόκειται για άνδρες ή γυναίκες. Παραμένω συγκεντρωμένη και ήρεμη στο καινούργιο αυτό ξεκίνημα και πανέτοιμη να δώσω το 100% του εαυτού μου προκειμένου να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας.» δήλωσε αμέσως μετά τη συμφωνία με την ομάδα της Λεμεσού.

Επιπρόσθετα η εκπρόσωπος τύπου της ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Καλαθόσφαιρας κα Μαρία Οδυσσέως δήλωσε ότι η διοίκηση της ομάδας συνειδητά προχώρησε στην επιλογή της κυρίας Παπαδοπούλου για τη συγκεκριμένη θέση πιστεύοντας στις ικανότητες της και πολύχρονη πείρα της δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξη και σεβασμό του προς το γυναικείο φύλο αναθέτοντας τη δουλειά μιας γυναίκας προπονητή σαν βοηθός στη ομάδα των ανδρών».

Comments
To Top