ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ: Να δείξουν τον ελάχιστο σεβασμό

Συμπληρώνονται σήμερα 9 χρόνια από εκείνο το σκοτεινό χάραμα της 11ης Ιουλίου του 2011.Ήταν χαράματα, οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 5:30 το πρωί όταν σημειώθηκε η φονική έκρηξη στο Μαρί. Η έκρηξη ταρακούνησε ολόκληρη τη περιοχή. Άφησε πίσω της πόνο, δυστυχία και μια σειρά αμέτρητων αναπάντητων ερωτημάτων.

Η έκρηξη στέρησε τη ζωή σε 13 αδικοχαμένους συμπατριώτες μας, 13 ψυχές που ψάχνουν ακόμα δικαίωση. Για άλλον ένα Ιούλη η Κύπρος ντύνεται στα μαύρα και βυθίζεται στο πένθος.

Η Κυπριακή Δημοκρατία φρόντισε μέσα από το διεφθαρμένο σύστημα δικαιοσύνης να αποδείξει στους αγανακτισμένους συμπατριώτες μας πως δικαιοσύνη σε αυτό το τόπο δεν υπάρχει, δε νοείται. Έκτος φυσικά, κι αν είσαι μέλος της διαφθοράς. Αθώωσε αρκετούς από τους ενόχους και συνέβαλε στο να συνεχίσουν τις πενιχρές ζωές τους ανυπαίτιοι.

Ως ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ 1982, ελπίζουμε πως ακόμη και σήμερα 9 χρόνια μετά, οι υπαίτιοι να δείξουν τον ελάχιστο σεβασμό και να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους. Να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν και να τιμωρηθούν. Ελαφρύνοντας έτσι το πόνο των χαροκαμένων οικογενειών και λυτρώνοντας τις ψυχές των αδικοχαμένων συμπατριωτών μας.«Λες και το νησί μας είναι καταραμένο εδώ και χρόνια κάθε Ιούλη να ντύνεται στα μαύρα.»

Πλοίαρχος Ιωαννίδης Ανδρέας

Αντιπλοίαρχος Λάμπρου Λάμπρος

Αρχικελευστής Κλεάνθους Κλεάνθης

ΕΠΥ Κελευστής Ηρακλέους Μιχάλης

Ναύτης Χριστοφόρου Μιλτιάδης

Ναύτης Χριστοφόρου Χριστάκης

Ναύτης Χαραλάμπους Αντώνης

Αρχιλοχίας Πυρ. Παπαδόπουλος Ανδρέας

Πυροσβέστης Κρόκος Βασίλης

Πυροσβέστης Τταντής Σπύρος

Πυροσβέστης Θεοφίλου Παναγιώτης

Αρχιπυροσβέστης Γιακουμή Γιώργος

Πυροσβέστης Αδάμου Αδάμος

ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

Αιωνία τους η μνήμη!

Comments
To Top