ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δίπλα σας και απέναντι σας

Από την Παρασκευή έχουμε νέα διοίκηση στο σωματείο και η αλήθεια είναι ότι με την κατάσταση που επικρατούσε τα τελευταία χρόνια έχει χαθεί τον ενδιαφέρον του κόσμου για το κομμάτι αυτό.

Ένα κομμάτι που είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα, διότι χωρίς δυνατό σωματείο δεν μπορείς να πας μπροστά και αυτό θα πρέπει να μπει καλά στο μυαλό όλων μας, διότι το παραμέλησαν πάρα πολύ.

Ευθύνη και χρέος αυτών που ανάλαβαν τώρα είναι να επαναφέρουν το ενδιαφέρον του κόσμου για το σωματείο του.

Το μουσείο είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο, αλλά κρατάμε την δέσμευση του νέου προέδρου ότι στα σχέδια του είναι να φέρει τα μέλη πιο κοντά στο σωματείο.   

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν πάντως και περιμένουμε τις πρώτες ενέργειες από τη νέα διοίκηση για αναβάθμιση του σωματείου μας.

Και σαν ιστοσελίδα δεσμευόμαστε ότι θα στηρίξουμε αυτή τη νέα προσπάθεια, αλλά ταυτόχρονα θα είμαστε εδώ για να σας υπενθυμίζουμε ανά πάσα στιγμή τις ευθύνες που έχετε όταν ηγείσαι το σωματείο μας.

Διότι, ευθύνες έχουμε και εμείς που αφέθηκε το σωματείο στο έλεος του Θεού. Θα είμαστε δίπλα σας για να στηρίζουμε την προσπάθεια που κάνετε, αλλά ταυτόχρονα θα μας βρείτε απέναντι σας εάν συνεχιστεί αυτή η εικόνα.

Μαζί θα αλλάξουμε την κατάσταση, επειδή σας έχουμε εμπιστοσύνη ότι μπορείτε. Καλή επιτυχία και όλοι μαζί να φροντίσουμε να επανέρθει η περηφάνια του Απόλλωνιστα για το σωματείο του.

Comments
To Top