ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ευσταθίου:”Ωραία και δύσκολη εμπειρία/Ο κύκλος μου έχει κλείσει”

Ο Μαρίνος Ευσταθίου ο οποίος αποχωρεί από την προεδρία του σωματείου του Απόλλωνα μίλησε στον Sports1.

«Μετά από έξι χρόνια αποχωρώ για να μπουν νέα μυαλά και νεαροί για να επωμιστούν το βάρος. Όλα έχουν ένα τέλος. Ήταν μια ωραία και δύσκολη εμπειρία να είσαι πρόεδρος σ’ ένα σωματείο όπως είναι ο Απόλλωνας.  Είναι καθαρά δική μου απόφαση να αποχωρήσω αφού θεωρώ ο κύκλος μου έχει κλείσει.  Είναι αρκετές οι ευθύνες. Σίγουρα  δεν υπάρχει η υποχρέωση με το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά υπάρχουν άλλες υποχρεώσεις που πρέπει να βρεθούν λύσεις στα οικονομικά θέματα. Είναι οι ακαδημίες, τα άλλα τμήματα, το προσωπικό, τα κτίρια αλλά και η συμμετοχή ανέγερσης του νέου γηπέδου στη Λεμεσό».

Για το τι κρατά από την παρουσία του είπε:  ”Είναι μεγάλη μου τιμή που υπηρέτησα το σωματείο του Απόλλωνα. Ο Απόλλωνας είναι μια ιστορία».

Για την παρουσία του στον Απόλλωνα είπε: ”Έχω ξεκινήσει από το 1978 ως ποδοσφαιριστής στη δεύτερη ομάδα του Απόλλωνα. Μετά στην πρώτη ομάδα. Κάποια χρόνια μετά στη διοίκηση του σωματείου σαν έφορος και γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αντιλαμβάνεται ήμουν 15 χρονών και τώρα είμαι 57».

Ακολούθως τόνισε ότι συνεχίσει κανονικά στην εταιρεία του ποδοσφαιρικού τμήματος…

”Δεν αποχωρώ από την εταιρεία. Συνεχίζω με ίσως περισσότερες ευθύνες στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Θα είμαι κοντά τους σε ό,τι χρειαστούν».

Για το νέο πρόεδρο: «Πιθανό να είναι ο Ξενοφών Χαραλάμπους. Αυτός θα είναι αφού είναι ο επικεφαλής αν και πρώτα πρέπει να μπει τυπικά  ο νέος συνδυασμός. Θα γίνει τακτική εκλογική συνέλευση πρώτα».

Για τα χρέη του σωματείου: «Επί προεδρίας μου το σωματείο έχει ξοφλήσει ένα μεγάλο χρέος σε μια τράπεζα άνω των 75 χιλιάδων. Έχουμε μειώσει το χρέος γύρω στις 200 χιλιάδες.  Παραδίδουμε το σωματείο χωρίς να χρωστάμε σε κανέναν.  Το μουσείο έχει τελειώσει και θα το δει ο κόσμος απόψε . Το μόνο που έχει απομείνει είναι να μπουν τα εκθέματα μέσα».

Comments
To Top