ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Για διαρκείας-εμφανίσεις και προετοιμασία

Για θέματα που αφορούν την ομάδα μας μίλησε στον ΣΠΟΡΤ FM 95.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για τα διαρκείας: «Δεν θεωρώ πως είχε ρίσκο μέσα. Είναι συνηδητή απόφαση με μια κάρτα διαρκείας που δεν είναι συνηθισμένη. Είναι μια μεγάλη προσφορά απ’ την εταιρία της ομάδας. Στόχος είναι να δώσουμε στους επηρεασμένους και οικονομικά και ψυχολογικά να έρθουν κοντά στην ομάδα με ένα πολύ μικρό ποσό. Είναι σχεδόν 2 ευρώ το κάθε παιχνίδι εντός έδρας. Θέλαμε να δώσουμε το ερέθισμα στον κόσμο να επιστρέψει και λειτουργώντας με το πλάνο του νέου γηπέδου είναι σημαντικό να εισέλθει η κουλτούρα της κάρτας διαρκείας. Οι τιμές σχολιάστηκαν με τον καλύτερο τρόπο, ενώ το σκεπτικό για την επίσημη εμφάνιση που θα έρχεται μαζί είναι να αγωνίζεται ο Απόλλωνας στην έδρα με κερκίδες που θα έχουν έντονα τα χρώματα».

Για το αν θα υπάρχει loyalty scheme: «Θα ξεκινήσει το Apollon Rewards σύντομα. Θέλουμε να κτίσουμε στον κόσμο την νοοτροπία της κάρτας διαρκείας που είναι πολύ σημαντική για όλους».

Για τη διάθεση: «Είναι αρκετά ικανοποιητικός ο αριθμός τιρουμένων των αναλογιών. Σίγουρα ο κόσμος θα αναμένει και την ομοσπονδία όμως είμαστε σίγουροι πως ο κόσμος θα ανταποκριθεί».

Για τις νέες εμφανίσεις: «Δεν υπάρχει απόφαση για το πότε θα παρουσιάσουμε τις εμφανίσεις, όμως να είστε σίγουροι πως θα είναι

Για την προετοιμασία: «Στις 26 ξεκινούν τα εργομετρικά και μετά Πλάτρες».

Comments
To Top