ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κρεμάει τα γάντια του ο μεγάλος Μπρούνο Βάλε (το μήνυμα του)

Τέλος σε μία καριέρα 28 χρόνων βάζει ο μεγάλος Μπρούνο Βάλε.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας υπηρέτησε τον ΘΡΥΛΟ για 7 χρόνια, και ήταν παρόν στις μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές αλλά και σε 3 κατακτήσεις κυπέλλου.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του:

«Λοιπόν, η ώρα για να αφήσω τα γήπεδα έφτασε.

Ήταν 28 χρόνια με πολλά συναισθήματα, καλά και άσχημα. Είχα την τιμή να εκπροσωπήσω την Εθνική μου ομάδα σε όλα τα επίπεδα και να κατακτήσω το πρωτάθλημα με την ομάδα της καρδιάς μου, την Πόρτο. Εκπροσώπησα αρκετούς συλλόγους στην Πορτογαλία όπως η Βιλανοβένσε (όπου εκεί ξεκίνησαν όλα), την Εστρέλα, την Λειρία, την Βαρζίμ,την Σετουπάλ, την Μπελενένσες.

Την πιο συναρπαστική εμπειρία την είχα στον Απόλλωνα Λεμεσού όπου πέρασα 7 χρόνια. Εκεί ένιωσα να έχω ξανά κίνητρα και αγαπήθηκα από όλους κερδίζοντας πολλά κύπελλα και Σούπερ Καπς.

Τον τελευταίο χρόνο είχα την τιμή να επιστρέψω στο σπίτι μου και ήταν κάτι το ιδιαίτερο να μπορέσω να κλείσω την καριέρα μου στην Ολιβιερένσε.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προέδρους,προπονητές, προσωπικό και συνεργάτες με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια.

Ευχαριστώ επίσης τον ατζέντη μου αλλά περισσότερο από όλους τον ΦΙΛΟ μου Σέρτζιο Κουέδες που με βοήθησε όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτή η πόρτα έκλεισε, θα αναοίξουν άλλες.

Σας ευχαριστώ».

Comments
To Top