ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Να διακριθούμε ακόμη μια φορά στην Ευρώπη»

Δηλώσεις στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FΜ 95 παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά πιο κάτω:

Πότε ξεκινούν δουλειά στον Απόλλωνα: «Έχουμε φάρο για να πορευτούμε, πρώτιστος στόχος η ολοκλήρωση των εκρεμοτήτων σε θέματα προγραμματισμού για να ολοκληρώσουμε αυτό το κεφάλαιο. Θέλουμε να διακριθούμε ακόμη μια φορά στην Ευρώπη».

Για τις αποκοπές στα τηλεοπτικά: «Δεδομένου ότι τα πάντα είναι μια αλυσίδα, όπως είχαμε σοβαρότατες οικονομικές απώλειες το ίδιο γίνεται και στην χορηγό εταιρεία της cyta και σε όλους τους εμπλεκόμενους, έχουμε κάνει από πριν προεργασίες, έχουμε μειωμένο προϋπολογισμό σε σχέση με πέρσι, δεν θα έχουμε εισιτήρια στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, είναι πολύ μεγάλη η απώλεια».

Για τις κυπροποιήσεις: «Το γνωρίζαμε, δεν αλλάζει κάτι στον προγραμματισμό μας, ο Σακέτι απάντησε θετικά και μένει. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με ακόμη 2 για να ολοκληρωθεί αυτή η επιτυχία. Δεν είχαμε επιλογές, όλοι συνέβαλαν στο να υπάρχει επιτυχία, όλοι απάντησαν θετικά, έχουμε ακόμη μερικές ημέρες. Από τον Μάρτη-Απρίλη σχεδιάζαμε τις κινήσεις μας, έγινε σοβαρή προεργασία».

Comments
To Top