ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ

Επέστρεψε ο Γιαπάνης!

Με ανακοίνωση του ο Property Gallery Απόλλων αναφέρει:

Η διοίκηση του Property Gallery Απόλλων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του προπονητή, Γιάννη Γιαπάνη στην ομάδα μας.

Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα λόγια για τον Γιάννη Γιαπάνη, καθώς ήταν ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομα του με τις πιο χρυσές εποχές της ιστορίας του τμήματος.

Τέσσερα πρωταθλήματα, τέσσερα κύπελλα και τέσσερα Σούπερ Καπ. Δώδεκα τίτλοι, στα πέντε χρόνια που κάθισε στον πάγκο της ομάδας μας, από το 2012 μέχρι το 2017.

Η συμφωνία με τον Γιάννη Γιαπάνη οριστικοποιήθηκε χθες, σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του τμήματος, Παναγιώτη Γιωργάκη, όπου υπογράφτηκαν και τα σχετικά συμβόλαια, διάρκειας ενός χρόνου.

Μέσα από αυτή την ανακοίνωση, θέλουμε να καλωσορίσουμε τον Γιάννη ξανά στην μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα και του ευχόμαστε ανάλογες και ακόμα με μεγαλύτερες επιτυχίες.

Και όπως μας ανέφερε ο Γιάννης, δεν θα πούμε πολλά αυτή την στιγμή, η συνέχεια στο γήπεδο. Με στόχο να επιστρέψει ο Απόλλωνας στον δρόμο των επιτυχιών, όπως αρμόζει στην ένδοξη ιστορία του.

Καλωσόρισες Γιάννη

Comments
To Top