ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποφασίζουν για την νέα σεζόν

Μέρα σημαντικών αποφάσεων η σημερινή για την ΚΟΠ σε σχέση με τον προγραμματισμό των διοργανώσεων της για την επόμενη χρονιά.

Στόχος να ανακοινωθούν οι ημερομηνίες έναρξης των πρωταθλημάτων ώστε και οι ομάδες μας να είναι σε θέση έγκαιρα να κάνουν τον προγραμματισμό τους και να ετοιμάσουν το πλάνο τους για την προετοιμασία τους.

Όπως πληροφορούμαστε στις 16:00 είναι ορισμένη η συνεδρία της εκτελεστικής επιτροπής και στις 17:00 θα ακολουθήσει η συνεδρία του δ.σ της ομοσπονδίας για επικύρωση των αποφάσεων.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που προκύπτει σήμερα θα αποφασιστεί ότι το πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας 2020-21 θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 22-23 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στο τέλος Απριλίου.

Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις με 14 ομάδες στην πρώτη και με 12 στην δεύτερη σε δύο ομίλους των έξι.

Συνολικά θα παιχτούν 36 αγωνιστικές. Θα διαβαθμιστούν στο τέλος της πρώτης φάσης απευθείας δύο ομάδες κι άλλες δύο στο τέλος της διοργάνωσης.

Έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα παρθούν αποφάσεις σήμερα και για την διοργάνωση του κυπέλλου. Σούπερ Καπ δεν θα υπάρχει από την στιγμή που δεν είχαμε πρωταθλητή και κυπελλούχο.

Πέραν από αυτές για το Πρωτάθλημα CYTA, στη σημερινή συνεδρία της εκτελεστικής επιτροπής θα ληφθούν σημαντικές αποφάσεις και για τις υπόλοιπες κατηγορίες.

Πηγή:protathlima.com

Comments
To Top