ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γράφουν για Ντιγκινί

Στην περίπτωση του Ντιγκινί κάνει αναφορά η οπαδική ιστοσελίδα του Άρη, pressaris.gr.

Διαβάστε το ενδιαφέρον δημοσίευμα:

Ένα από τα πολλά συμβόλαια που ολοκληρώνονται το καλοκαίρι για τον Άρη είναι και αυτό του Νικολά Ντιγκινί.

Ο Γάλλος επιθετικός, πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας στην πρώτη του χρονιά στους “κιτρινόμαυρους”, βρίσκεται στο “στόχαστρο” του Απόλλωνα Λεμεσού, που σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ έχει αναθερμάνει και πάλι το προ ολίγων μηνών ενδιαφέρον του.

Ο κυπριακός σύλλογος είχε πλησιάσει τον Άρη τον περασμένο Δεκέμβριο προκειμένου να αποκτήσει από τότε τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, όμως η απάντηση των “κιτρινόμαυρων” ήταν αρνητική. Οι Κύπριοι επέμειναν και μετά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με ορίζοντα το φετινό καλοκαίρι. Μάλιστα, είχαν βγει στην επιφάνεια πως έκαναν πρόταση στον Νικολά Ντιγκινί για ετήσιες απολαβές κοντά στις 200.000 ευρώ.

Οι ίδιοι υποστήριζαν κατά την διάρκεια της καραντίνας, πως αυτή η πρόταση παύει να ισχύει για τον Γάλλο επιθετικό, καθώς πολλά άλλαξαν στον χώρο του ποδοσφαίρου με τον κορωνοϊό, επομένως είναι πολλά τα χρήματα της αρχικής τους πρότασης.

Πλέον, επανέρχονται χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει ποια θα είναι η πρόταση στον Γάλλο και αν θα είναι ανάλογη με της πρώτης.

Από πλευράς Άρη, έχει παρθεί η απόφαση να γίνει εν τέλει πρόταση ανανέωσης στον Νικολά Ντιγκινί. Μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση των “κιτρινόμαυρων”, στην περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής βρεθεί πιο κοντά στην Κύπρο. Άλλωστε, η προοπτική αυτή αν και στην αρχή δεν τον ενθουσίαζε, πλέον την σκέφτεται πολύ σοβαρά, καθώς από την Τουρκία που περίμενε κάποια πρόταση, μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει…

Comments
To Top