ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Διαφωνούμε με την διοίκηση/ Θα αρχίσουν τα γνωστά φιλικά»

Ανακοίνωση από τον ΣΥ.ΦΙ ΔΥΤΙΚΆ ΠΡΟΆΣΤΙΑ ΑΠΌΛΛΩΝ ΘΥΡΑ 1:

“Ο ΣΥ.ΦΙ ΔΥΤΙΚΆ ΠΡΟΆΣΤΙΑ ΑΠΌΛΛΩΝ ΘΥΡΑ 1 διαφωνεί με την απόφαση της ΚΟΠ για διακοπή του πρωταθλήματος, όπως και με την Διοίκηση της ομάδος που αποδέχτηκε αυτή την εξέλιξη.

Σαν πιστοί οπαδοί του ΘΡΥΛΟΥ που ακολουθούμε εδώ και χρόνια την μεγάλη ιδέα και Ιστορία του Απόλλωνα Λεμεσού, μάθαμε πάντα να αγωνιζόμαστε και όχι να βολευόμαστε σε αντίθεση με κάποιους άλλους.

Κύριοι της διοίκησης, όταν θέλουμε να χρησιμοποιούμε σαν επιχείρημα γνωστά ιστορικά αποφθέγματα τύπου “Νυν υπέρ πάντων ο αγών” για να δείξουμε την συλλογική και προσωπική μας ακεραιότητα, πρέπει να τα τηρούμε και να τα σεβόμαστε, κι όχι όταν έχει να κάνει με οικονομικά συμφέροντα και βόλεμα να πηγαίνουν όλα στράφι.

Για άλλη μια φορά, όσοι ηγούνται αυτού του σ…τος που λέγεται κυπριακό ποδοσφαίρο, μας έδειξαν πόσο μικρούς γενετικούς αδένες διαθέτουν, και πως η μόνη τους έγνοια ειναι το χρήμα, και οχι η υγεία και το κυπριακο ποδοσφαιρο.

Αδέλφια Απολλωνίστες, με ή χωρίς πρωτάθλημα σύντομα θα ξανά ανταμώσουμε στο οχυρό μας.

Υ.Γ Είστε όλοι απο…τα της Κοινωνίας. Έχετε Καταστρέψει εντελώς το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Υ.Γ Αυξήστε και τις ομάδες, να αρχίσουν ξανά τα γνωστά φιλικά και στημένα παιχνίδια.

Υ.Γ ΚΟΠ, ΚΟΑ και λοιποί μας το παίζετε υψηλή κοινωνία αλλά στη πραγματικότητα είστε ΚΚ….ΡΟΙ χαραμοφάηδες.

Υ.Γ Ο ΣΥ.ΦΙ ΔΥΤΙΚΆ ΠΡΟΆΣΤΙΑ ΑΠΌΛΛΩΝ ΘΥΡΑ 1, συνεχίζει ακάθεκτος το έργο του κι ας τα έχουν διαλύσει όλα, ο οπαδισμός μας δεν θα πεθάνει ποτε.

Υ.Γ Σύντομα θα κυκλοφόρησει η καινούργια θερινή φανέλα του Συνδέσμου μας.

Υ.Γ Επίσης αναμένεται η δεύτερη παρτίδα μάσκας προστασίας τις επόμενες μέρες”.

Comments
To Top