ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Δεν υφίσταται πλέον η συμφωνία του Ντιγκινί με τον Απόλλωνα”

Η ιστοσελίδα gazzetta.gr, ασχολείται σήμερα με την περίπτωση του Ντιγκινί και την μεταγραφή του στην ομάδα μας.

Το άρθρο:

“Τον περασμένο Γενάρη, ο Γάλλος επιθετικός είχε συμφωνήσει (σε προφορικό επίπεδο) με τον Απόλλωνα Λεμεσού, αλλά η κυπριακή ομάδα πρόσφερε μικρό οικονομικό αντάλλαγμα στον Άρη. Οι «κίτρινοι» δεν έδωσαν τη συγκατάθεσή τους κι έτσι ο παίκτης έμεινε στο «Κλ. Βικελίδης».

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι για οικονομικούς λόγους δεν υφίσταται πλέον η συμφωνία του Ντιγκινί με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Το όνομά του έχει σημειωθεί στη λίστα του Μίκαελ Ένινγκ, αλλά ανεξάρτητα από τον οικονομικό παράγοντα, θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να συμβιβαστεί ο παίκτης με τον αγωνιστικό ρόλο που θα του αναθέσει ο προπονητής. Για τον Γερμανό τεχνικό, ο Ντιγκινί είναι μια εξαιρετική λύση παίκτη που έρχεται από τον πάγκο.

Πέρυσι, ο Γάλλος επιθετικός δυσαρεστήθηκε από την αλλαγή του ρόλου του και δεν συμβιβάστηκε ποτέ με την απόφαση του προπονητή του, καθώς ο Ένινγκ τον απέσυρε από τη βασική ενδεκάδα. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι βέβαιη η επιθυμία παραμονής του παίκτη στην ομάδα. Συν τοις άλλοις, θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της υπόθεσης Ιντέγε”.

Comments
To Top