ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Γκιέ αποκάλυψε την κορυφαία εντεκάδα του Απόλλωνα!

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στη SPORTDAY ο Άμπραχαμ Γκιέ αποκάλυψε την κορυφαία κατά την άποψη του 11άδα με τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους αγωνίστηκε στον Απόλλωνα.

Τι έχεις να πεις για τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους αγωνίστηκες στον Απόλλωνα; «Κάθε χρονιά έρχονταν και διαφορετικοί ποδοσφαιριστές. Για εμένα όλοι ήταν οι καλύτεροι, καθώς για να μπορέσω να αναδειχθώ έπρεπε να βοηθήσουν και οι άλλοι και εγώ το ίδιο βοήθησα κάποιους άλλους. Όλοι είχαν το ρόλο τους».

Ποιους ξεχώριζες; «Παίκτες με μεγάλο ταλέντο ήταν ο Χαμντανί, ο Μεριέμ, ο Βαλεντίν Ρομπέρζ, επίσης ο Άλεξ Ντα Σιλβα, που ήταν εξαιρετικός τεχνίτης, καταλάβαινα το παιχνίδι του. Με αυτόν στο γήπεδο ήταν όλα καλά στη μεσαία γραμμή».

Αν σου λέγαμε να καταρτίσεις την κορυφαία 11άδα από αυτούς; «Οι έντεκα μου είναι ο Μπρούνο Βάλε τερματοφύλακας, ο Μπερτράντ Ρομπέρ αριστερά, αν και ήταν εξαιρετικός και ο Γιώργος Βασιλείου, και δεξιά ο Ζοάο Πέδρο. Στο κέντρο της άμυνας ο Βαλεντίν Ρομπέρζ και ο Ζοάο Πάολο Αντράντε. Στη μεσαία γραμμή θα βάλω τους Εστεμπάν Σακέτι, Φώτη Παπουλή, Ρασίντ Χαμντανί και Καμέλ Μεριέμ ή Άλεξ Ντα Σίλβα και στην επίθεση τους Άντον Μάγκλιτσα και Γκαστόν Σανγκόι.

Comments
To Top