ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για τους ήρωες της πρώτης γραμμής!

Στις δύσκολες αυτές μέρες που περνά ο τόπος μας, η σκέψη μας επικεντρώνεται στους ηλικιωμένους μας και στις ευάλωτες ομάδες. Φύλακες άγγελοι γι’ αυτούς και για όλους όσους δοκιμάζονται στα νοσοκομεία μας, είναι οι ιατροί και οι νοσηλευτές μας, οι πραγματικοί ήρωες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή μάχης ενάντια στην πανδημία και δίνουν όλες τους τις δυνάμεις για να μας προστατεύουν, θέτοντας καθημερινά τη δική τους ζωή σε κίνδυνο.

Ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης και εκτίμησης, η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, πρόσφερε στο προσωπικό του αιματολογικού τμήματος του Νοσοκομείου Λεμεσού, αριθμό μασκών – προστατευτικών ασπίδων προσώπου, μαζί με την αγάπη, την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη μας.

Αυτή η κίνηση εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης του Απόλλωνα και σε συνέχεια της πρόσφατης χρηματικής εισφοράς προς τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό, σε συνεργασία με τη χορηγό εταιρεία Stoiximan Cyprus.

Ευχόμαστε καλή δύναμη στους ιατρούς και νοσηλευτές μας, υπομονή σε όλο τον κόσμο και σύντομα να ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτή τη δοκιμασία. #ΜένουμεΣπίτι και #ΘαΤαΚαταφέρουμε!

Comments
To Top