ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Αφιερωμένα σε αυτούς που δεν είναι μαζί μας»

Aνάρτηση από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Άντρο Χριστοδούλου, με την οποία αφιερώνει τα 66α γενέθλια της ομάδας μας σε όλους αυτούς που δεν βρίσκονται μαζί μας.

Διαβάστε την συγκινητική ανάρτηση:

«Θέλω να αφιερώσω τα σημερινά εξηκοστά έκτα γενέθλια του Απόλλωνα σε αυτούς που δεν βρίσκονται σήμερα μαζί μας, είτε διετέλεσαν μέλη των διοικητικών συμβουλίων, είτε ποδοσφαιριστές, είτε οπαδοί, είτε μέλη του σωματείου μας.

Επίσης τα αφιερώνω στους αφανείς ήρωες που πρόσφεραν και προσφέρουν στον Απόλλωνα, από τα πιο πάνω προαναφερθέντα πόστα. Θέλω να σταθώ στους ποδοσφαιριστές που ευχήθηκαν σήμερα και να τους ευχαριστήσω. Όμως υπάρχουν και άλλοι πολλοί που πρόσφεραν πάρα πολλά, αλλά δεν μπόρεσαν σήμερα να στείλουν τις ευχές τους, όπως τους ποδοσφαιριστές που πρωτοέπαιξαν στον Απόλλωνα Κωστάκη Ταβέλα, Γιαννάκη και Κωστάκη Βασιλειάδης, Κρίστη Βέβη. Μετά η ομάδα των δυο κυπέλλων Παναγίδης, Άντρος Κωνσταντίνου, Ευαγόρας, Μίμης Πελεντρίτης, Άνδρος Θεμιστοκλέους και άλλοι. Πιο ύστερα ο Στέλιος Μαρνέρος που φάνηκε άτυχος. Άκης Αριστείδου, Μάριος Γεωργίου, Μ. Κυριακίδης, Αγιομαμίτης, Γιώργος Στυλιανού, Π. Παναγιώτου, Κυριάκος Πασχάλη, Πάμπος Χριστοφή και άλλοι πολλοί που δυστυχώς δεν μπορώ να θυμηθώ τώρα. Σας ευχαριστώ όλους για τη μεγάλη προσφορά στο αγαπημένο μας σωματείο!!!!».

Comments
To Top