ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ένας θείος μου με έβλεπε που έπαιζα στις αλάνες και πήρε από το χέρι και..»

Αφιέρωμα στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Άγγελο Τσολάκη έκανε η εκπομπή «Pressing» του ΣΠΟΡ FM 95,0.

Πέρα από τον Άγγελο Τσολάκκη, στην εκπομπή φιλοξενήθηκαν ο Γερμανός πρώην προπονητής των «κυανόλευκων» Ντίντελμ Φέρνερ αλλά και ο παλαίμαχος παίκτης του Απόλλωνα Χρυσόστομος Τζιούρας.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του Άγγελου Τσολάκη:

Για την κατάσταση που βιώνουμε: «Είμαστε σπίτι περιορισμένοι όπως όλος ο κόσμος. Ευχόμαστε το συντομότερο να περάσει αυτό το κακό που μας βρήκε και να επανέλθουμε στη ρουτίνα μας».

Για τη σχέση του με το μπάσκετ: «Ξεκίνησα από το μπάσκετ. Πήγαινα στον Απόλλωνα και έφτασα μέχρι και τη Β’ ομάδα σε ηλικία 12 χρόνων όμως η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο ήταν μεγαλύτερη. Στην ηλικία των 13 χρονών ξεκίνησα το ποδόσφαιρο».

Για το πως κατέληξε να παίζει ποδόσφαιρο: «Ένας θείος μου με έβλεπε που έπαιζα στις αλάνες και πήρε από το χέρι και με πήρε στο ΓΣΟ και άρχισα τις προπονήσεις».

Για τον γιο του, Χριστόφορο: «Αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα όμως τους τελευταίους τρεις μήνες προπονείται με την πρώτη ομάδα».

Για το γκολ που πέτυχε και ψηφίστηκε ως το καλύτερο της χρονιάς: «Είχα βάλει ένα ανάποδο ψαλίδι με τον Ολυμπιακό κόντρα στην ΑΕΛ στο περιβόητο 5-0 στο Τσίρειο».

Comments
To Top