ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ήμασταν φαβορί όμως…/Ο πρόεδρος δεν έχει πρόβλημα να πληρώνει..»

Δηλώσεις σε ιστοσελίδα της πατρίδας παραχώρησε ο Σάσα Μάρκοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε ο μέσος του Απόλλωνα στη zurnal.rs:

Για την κατάσταση λόγω κορωνοϊού: «Υπάρχει σεβασμός για τα μέτρα, κάτι που ίσως εξέπληξε πολλούς. Νόμιζα ότι οι Κύπριοι είναι σαν εμάς, αλλά είναι πολύ πειθαρχημένοι. Ο κόσμος φοβήθηκε όταν ξεκίνησε η πανδημία. Η απομόνωση επεκτάθηκε για δύο ακόμα εβδομάδες. Πήραμε πρόγραμμα προπόνησης για το σπίτι. Εξασκούμαι με ένα ποδήλατο δωματίου και με κάποιες άλλες ασκήσεις. Δεν είναι εύκολο να αντέξεις όλη μέρα στο σπίτι, αλλά έχω αυλή. Το να κυκλοφορήσεις έξω είναι δυνατό με ένα ειδικό μήνυμα, για δυο-τρεις ώρες».

Για το πρωτάθλημα: «Ο ΑΠΟΕΛ κι εμείς ήμασταν τα δύο φαβορί όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα, όμως δεν ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες. Ξεχωρίζουν δύο ομάδες όμως δεν είναι μεγάλη η διαφορά, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν ακόμα δύο μεταξύ τους αγώνες στα πλέι οφ».

Για τους πολλούς ξένους που παίζουν στην Κύπρο: «Υπάρχει κανονισμός που αναφέρει ότι πρέπει να ξεκινούν το παιχνίδι δύο γηγενείς. Υπάρχει πρόστιμο 8 χιλιάδων. Όταν παίζουμε ντέρμπι έχουμε περισσότερους ξένους στην ομάδα γιατί ο διοικητικός ηγέτης δεν έχει πρόβλημα να πληρώνει το πρόστιμο. ΟΙ περισσότεροι εδώ μιλούν Αγγλικά και Ισπανικά».

Comments
To Top