ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόλλων και PUMA συμπορεύονται από το 2015

Μια απο τις χορηγούς εταιρείες η οποία εχει συνδέσει το όνομά της με τις τελευταίες επιτυχίες της ομάδας μας εντος και εκτός συνόρων είναι η PUMA.

Απόλλωνας και PUMA διατηρούν μια μακρόχρονη, αγαστή και αμφίδρομη σχέση, αφού συμπορεύονται από το 2015, με την παγκοσμίου φήμης εταιρεία να αποτελεί τη χορηγό αθλητικού υλικού.

Ως Απόλλωνας Λεμεσού και όντας μια εκ των κορυφαίων ομάδων η οποία πρωταγωνιστεί στην Κύπρο και έχοντας παράλληλα περήφανες πορείες στην Ευρώπη, δεν θα μπορούσε να μην εχει στο πλάι του κάποιον συνεργάτη ο οποίος θα συμβιβαζόταν με κάτι λιγότερο από πρωταγωνιστικές πορείες εντός και εκτός συνόρων.

Η PUMA είναι μια από τις παγκοσμίως κορυφαίες αθλητικές εταιρίες σχεδιασμού, ανάπτυξης, πώλησης και εμπορίας υποδημάτων, ενδυμάτων και αξεσουάρ.

Για περισσότερα από 65 χρόνια, έχει καθιερωθεί στην ιστορία για τη δημιουργία τεχνολογικά άρτιων αθλητικών προϊόντων για μία ευρεία γκάμα αθλημάτων όπως στίβος/τρέξιμο, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, motorsport κοκ. Η PUMA διαθέτει, πέρα από εξοπλισμό επιδόσεων, και lifestyle προϊόντα.

Σε επίπεδο αθλητισμού συνεργάζεται με κορυφαίους στο είδος τους αθλητές όπως οι Antoine Griezmann, Sergio Agüero, Romelu Lukaku ενώ χορηγεί επίσης μεγάλο αριθμό σημαντικών εθνικών ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και πολλά μεγάλα ευρωπαϊκά clubs. Η δυναμική της επανένταξη στο NBA και η υπογραφή αστέρων του NBA όπως RJ Barrett, Terry Rozier, Deandre Ayton, Michael Porter κ.α δίνουν το στίγμα της ηχηρής παρουσίας στο χώρο του μπάσκετ παγκοσμίως.

Η PUMA έχει καθιερωθεί ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες με δυναμική παρουσία στο χώρο του Athleisure και Sportstyle, μέσω των συνεργασιών της με τα πιο αναγνωρισμένα ονόματα της μόδας και εξαιρετικά δημοφιλείς ambassadors όπως η Selena Gomez, Cara Delevingne, Adriana Lima, Usain Bold, Lewis Hamilton που καθιστούν κάθε συλλογή μοναδική!

Comments
To Top